Kotitarinat

Suunnittelemme ja valmistamme koteja, joista olemme ylpeitä. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme viihtyy unelmiensa kodissa, elämänsä tärkeimmässä hankinnassaan. Kotitarinoissa asiakkaamme kertovat, miksi he valitsivat muuttovalmiin Designtalon. Tutustu alla meidät valinneiden perheiden tarinoihin ja kokemuksiin.

Ideal-koti on viimeistelty arjen helppous mielessä

Tiia Reiman ja Juuso Kakkonen tietävät, että pienet yksityiskohdat tekevät kodista täydellisen – myös valmiiksi mietityn, muuttovalmiin Ideal-kodin kohdalla.

Lue lisää

Viisaita valintoja – omannäköinen ECO2-koti säilyttää arvonsa

Luonnonvarojen viisas käyttö houkutteli Maina Seppälää ja Tuomas Kumpulaa valitsemaan kotiinsa hiilineutraalin ECO2-ratkaisun. Kodissa on huomioitu myös perheen harrastukset.

Lue lisää

Aarrekorven perhe luotti Designtaloon jo toisen kerran

Paimiolaiset Heidi ja Teemu Aarrekorpi asuttavat jo toista Designtaloaan. Tilantarve ja paremmin perhettä palvelevat ratkaisut innostivat hyppäämään uuden rakennuttamisprojektin pariin.

Lue lisää

Unelmien talon kruunaa huippusijainti

Katri ja Tuure Haavisto ovat kokeneita rakentajia. Unelmien tontti innosti kuitenkin aloittamaan uuden projektin muuttovalmiin Designtalo-kodin parissa – tällä kertaa jouhevammin ja vaivattomasti.

Lue lisää

Rento ote rakennusprosessissa teki stressittömän rakentamisen mahdolliseksi

Riina Rodionoff ja Samuli Toivola rakennuttivat näyttävän Nordic Modern -kodin Helsinkiin. Muuttovalmis Designtalo mahdollisti mukavan ja mutkattoman projektin.

Lue lisää

Kompakti paritalonpuolikas tarjosi täydellisen kodin

Näräsen pariskunta rakennutti Designtalon muuttovalmiin paritalon yhdessä tuttaviensa kanssa Vantaan idylliselle Linnaisten alueelle. Kahdelle ihmiselle sopiva neliömäärä, näppärä pohja, muuttovalmiin talopaketin helppous ja valmistajan tinkimätön laatu saivat Näräset valitsemaan Designtalon.

Lue lisää

Luonnonläheisen perheen koti nousi omaan rauhaan metsänreunaan

Pilvi Kousan ja Kasimir Pylväläisen kotona rakkaus luontoon näkyy niin ulkona kuin sisällä. Perheen rakennuttama talo on suunniteltu juuri sellaiseksi, että tärkein asia korostuu – ulos pääsee helposti ja heti.

Lue lisää

Kokoaan suurempi kolmio kauniilla merimaisemalla

Katri Peltonen ja Tommi Niemi rakennuttivat unelmiensa kodin paikalle, josta näkyy meri. Kaunis maisema vaikuttikin moniin tärkeisiin valintoihin, niin ulkona kuin sisällä. Tämä talo yllättää heti ensisilmäyksellä.

Lue lisää

Olohuone kahdessa kerroksessa

Espoolaiskodissa arvostetaan perheen yhteistä aikaa. Sen löytämistä helpottaa väljät oleskelutilat kahdessa kerroksessa. Moninilapsisissa perheissä kodin tilavaatimukset muuttuvat vuosien vieriessä..

Lue lisää

Toivosten kodissa toteutettiin
pitkäaikaisia unelmia

Laadukas Designtalo oli oikea valinta kotia arvostaville ja siellä paljon viihtyville Toivosille. Kodin lähtökohtana olivat perheen tarpeisiin sopiva pohja sekä harmoninen ja yhtenäinen linja. Toivosen perheen koti sijaitsee Nurmijärvellä, lapsiystävällisellä…

Lue lisää

Karrento-Gersin perhe:
unelmista totta

Perheemme oli haaveillut jo jonkin aikaa uudesta kodista, jonka saisi suunnitella alusta saakka oman näköiseksi. Eräänä aurinkoisena heinäkuun iltapäivänä katselin myytäviä tontteja ja päätimme pojan kanssa ajella katsomaan vaihtoehtoja paikan päälle…

Lue lisää

Mikkosten koti syntyi intohimoista ja toimivista ratkaisuista

Mikkosten viisihenkinen perhe rakennutti muuttovalmiin Designtalon Jyväskylään vuoden 2014 asuntomessualueelle. Murretulla harjakatolla varustettu 177-neliöinen koti toteutettiin yhteen tasoon. Perheellä oli selkeä näkemys heille sopivasta kodista…

Lue lisää

Kuittisten koti suunniteltiin kesähuvila kotona -teeman ympärille

Kolmihenkinen Kuittisen perhe ihastui Hyvinkään asuntomessualueella Mäntykankaan kauneuteen, maaston muotoon, puustoon ja valoisuuteen. Puistoon rajautuva unelmien tontti saatiin viimeisten joukossa peruutuksen ansiosta. Kotona viihtyvä perhe…

Lue lisää

Hyvinvointihuone kruunaa Holmalan Myötätuulen

Kirsi Holmala rakennutti oman muuttovalmiin Designtalonsa Hyvinkään asuntomessualueelle vuonna 2013. Unelmien kodin suunnittelu ja sopivan tontin etsiminen lähtivät liikkeelle jo pari vuotta aikaisemmin. Haaveissa siinteli avaimet käteen -koti, jossa Holmala…

Lue lisää