Muuttovalmis talopaketti

Tarjoamme sinulle ja perheellesi muuttovalmiin talopaketin laajalla toimitussisällöllä. Valintasi mukaan valmistamme kaikki muuttovalmismallistojemme talot myös ekologisen Designtalo ECO2 -konseptin mukaan.

Muuttovalmis talopaketti yhdistää tehokkaan ja tyylitajuisen suunnittelun. Talopakettimme edustavat muunneltavan Nordic-malliston kolmea tyylisuuntaa sekä viimeisen päälle mietittyä, skandinaavisen tyylikästä Ideal-mallistoa. Tarjoamme myös katkeamattoman kuivaketjun, jotta voit asua vailla huolia uudessa kodissasi.

Vaalea ja mustakattoinen, muuttovalmis Designtalon Nordic Modern 126 -talo tontillaan kesäisessä säässä.

Talomallisto

Talomallistostamme löydät uuden Ideal-malliston sekä laajan ja muunneltavan Nordic-malliston kolme tyylisuuntaa, jotka ovat minimalistisen linjakas Nordic Modern, ajaton ja viihtyisä Nordic Classic sekä kutsuva ja luonnonläheinen Nordic Idyll. Kymmenistä eri vaihtoehdoista löydät talomyyjäsi avustuksella mallin, joka sopii juuri tarpeisiisi ja on kuin luotu tontillesi.

Mallistojemme talot ovat varusteltavissa asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi, ja asiantuntevat talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.

TUTUSTU TALOMALLISTOON

Toteuta unelmasi. Hintatakuulla.

DENin uusi hintatakuu turvaa budjetin pitävyyden niin hintojen nousun kuin laskunkin varalta. Jos hinnat laskevat, hyvitämme erotuksen asiakkaalle. Jos hinnat nousevat, pidämme kiinni asiakkaidemme kanssa sovituista hinnoista, jolloin budjetti pitää varmasti.

Lue lisää hintatakuusta

Hintatakuu

Laaja toimitussisältö

Täydellisen muuttovalmis on huoleton tapa hankkia uusi unelmiesi koti. Meiltä saat muuttovalmiin kodin kiinteään hintaan.

Tarjoamme sinulle muuttovalmiin talopaketin eli helpoimman tavan talounelmasi toteuttamiseen. Teemme yhteistyötä Suomen arvostetuimpien tavarantoimittajien kanssa ja käytössämme on Suomen parhaat asiantuntijat.

LUE LISÄÄ TOIMITUSSISÄLLÖSTÄ

Designtalo ECO2

Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta. Ostamalla hiilineutraalin Designtalo ECO2-talon hiilijalanjälkesi on hyvitetty koko kotisi elinkaaren ajalta.

Pientalorakentamisen edelläkävijänä Designtalo haluaa tehdä osansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta.

LUE LISÄÄ DESIGNTALO ECO2 -VAIHTOEHDOSTA

Aurinko valaisee kauniisti vehreää metsämaisemaa.