Designtalo muuttovalmiit talopaketit

Muuttovalmis talopaketti

Tee elämäsi paras ratkaisu kodin rakentamisessa. 30 vuoden kokemuksella voimme luvata, että ylivoimaisesti helpoin tapa rakentaa oma koti on muuttovalmis talopaketti.

Helpoin tapa rakentaa oma koti

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Paras hinta-laatusuhde

30 vuoden kokemus näkyy sinulle rakentamisen erinomaisessa laadussa sekä hinnassa, joka ei piilottele yllättäviä kuluja. Saat jopa enemmän samalla rahalla, sillä toimitussisältömme on markkinoiden laajin.

Paras muuttovalmisosaaminen

Designtalo on muuttovalmiin omakotitalorakentamisen uranuurtaja. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunniteltu kotisi rakentuu ammattilaisten käsissä muuttoa vaille valmiiksi.

Kannamme rakentamisen vastuun puolestasi

Me suunnittelemme kotisi toiveidesi mukaan ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Ennen kaikkea huolehdimme rakentamisesta, alihankinnasta, työmaan turvallisuudesta ja aikatauluista.

Muuttovalmiit mallistomme
Nordic ja Ideal

Designtalo luo näköisesi puitteet elämäsi parhaisiin hetkiin, lasten leikkeihin, kodin askareisiin ja rentoutumiseen, sekä ikimuistoisiin juhliin. 

Nordic-mallistomme noudattelee skandinaavista linjakkuutta, sekä modernilla että klassisemmalla otteella. Ideal-mallistomme on ennen kaikkea valinnan helppoutta ja kustannustehokkuutta arvostavan valinta.

Tontti + talo

Tontti + talo

Tontti + Talo -palvelumme on oiva mahdollisuus pääkaupunkiseudun ja Tampereen alueen asiakkaillemme rakentaa muuttovalmis koti Designtalon hankkimalle tontille. 

Ei huolta rakennusluvista tai pääsuunnittelijan hankinnasta. Paketti sisältää kaiken maanrakennuksesta ulkomaalaukseen. Sinulle jää taloprojektin mieluisin osuus: sisustuksen valinta yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Makuuhuone

Tutustu Designtaloihin paikan päällä tai omalla kotisohvallasi

Muuttovalmiissa talopaketissa sinä valitset, me rakennamme

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan, hintaan johon me olemme sitoutuneet. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Kotisi rakennusprojekti alkaa suunnittelulla, joka tehdään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Me huolehdimme kaikista kotisi rakennuslupaan liittyvistä suunnitelmista. Sinun vastuullasi ovat rakennusprojektin valmistelevat työt, kuten tontin saattaminen rakennuskuntoon.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin. 

Juuri sinun perheellesi toimivaksi tehty koti

Ihastu Nordic-mallistoomme sellaisenaan tai yksilöi valitsemaasi talomallia mieltymystesi mukaan. Jotta unelmakotisi on sinulle täydellinen, voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa aina pohjaratkaisusta sisustukseen.

Ideal-malliston helppous ja edullisuus perustuu valmiiksi mietittyihin kokonaisuuksiin. Myös Idealin osalta saat valita omaan tyyliisi sopivan sisustuksen ja kiintokalusteet.

Muuttovalmiin kodin keittiö-ruokailutila

Mitä talon rakentaminen maksaa?

Etenkin ensi kertaa omaa kotia rakentavalle rakennusprojektin kokonaishinta voi olla vaikea hahmottaa. Lue artikkelistamme, mitä kaikkea tulee huomioida budjettia laadittaessa.

Nordic Classic Käpylä 136 Savitaipale Olohuone

”Designtalon työnjäljessä näkyy hyvin se, että tehdään vähän paremmin kuin muut.”

Pilvi Kousa ja Kasimir Pylväläinen,
tyytyväiset Designtalon omistajat

Näin muuttovalmis kotisi rakentuu

Kodin rakentamisessa on monta vaihetta. Designtalon muuttovalmiin talopaketin ostajana voit huoletta jättää työmaan arjen rakennustiimimme vastuulle. Ja vaikka muuttopäiväkin on rakentamisen alkaessa jo tarkasti tiedossa, on silti mukava tietää miten oma uusi koti valmistuu.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Olohuone

Omalla talotehtaallamme kotisi rakentuu säältä suojassa

Designtalon laadukas rakentaminen sekä viimeistelty jälki perustuvat vankan kokemuksen ohella kahteen seikkaan: omaan talotehtaaseen ja omaan talotekniseen LVIS-suunnitteluun.

Kaikki muuttovalmiin kotisi elementit valmistetaan omalla suurelementtitehtaallamme Nivalassa. Tämän jatkeeksi olemme luoneet katkeamattoman kuivaketjun: kotisi suurelementit ja osat kuljetetaan tontillesi säältä suojassa juuri ennen niiden pystytystä. Kotisi on pystytetty parissa päivässä asentajiemme osaavissa käsissä.

Oma LVIS-suunnittelun ansiosta kotisi ilmanvaihto, viemäröinti ja sähköt voidaan huomioida jo talon pohjaratkaisua suunnitellessa. Oma asennustiimimme pystyttää talon piirustusten pohjalta, jonka lopputuloksena on viimeistelty ja elegantti sisustus, jossa kaikki tekniikka on piilossa talon rakenteissa. Ei hätäratkaisuina rakennettejua kotelointeja, ei säätöä useiden eri urakoitsijoiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Näistä syistä kannattaa valita Designtalo

Vakavarainen ja luotettava kodin rakentamisen kumppani

Olemme luottoluokituksessa Suomen vahvimpia yrityksiä. Saatamme projektit varmasti loppuun ja pidämme kiinni sovituista hinnoista. Olemme myös vastuullisen rakentamisen edelläkävijöitä.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Designtalo ECO2 hiilineutraali talo

Designtalo ECO2 – muuttovalmis talopaketti ekologisesti

Sinulla on mahdollisuus rakentaa Designtalosi myös hiilineutraalisti. Designtalo ECO2 on ekologinen koti, jonka toteutuksessa on otettu huomioon energiatehokkuus. Syntyvät hiilidioksidipäästöt on huomioitu rakennusvaiheesta alkaen aina kodissa asumiseen asti. ECO2-paketti on saatavilla kaikkiin talomalleihimme.

talopaketit ammatti- ja sijoittajarakentajille

Muuttovalmiit talopaketit myös ammattirakentajille

30 vuoden kokemuksemme rakentamisesta sekä Suomen paras muuttovalmisasiantuntijuus varmistavat sujuvan projektin ja laadukkaan lopputuloksen. Sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä yhdessä eturivin tavarantoimittajien kanssa. Osana DEN-konsernia olemme luotettava ja vakavarainen toimija.

Inspiraatio

Nordic Classic Käpylä 162 L-mallisena Joensuu Keittiö
Virtuaaliesittely

Nordic Classic Käpylä, Joensuu

Yksilöllinen, täysin asiakkaan tarpeisiin muokattu, L-mallinen Designtalo, jonka päätyyn on kytketty iso autokatos. Eteisestä astutaan noin 57-neliöiseen, upeaan keittiö-olohuone -kokonaisuuteen, […]
Lue lisää
Ideal 127 plus Raisio julkisivu
Virtuaaliesittely

Ideal 127 Plus, Raisio

Designtalon lanseeraama Ideal-mallisto on ollut suuri menestys, ja tässä onkin oiva mahdollisuus tutustua virtuaalisesti ensimmäiseen muuttovalmiiseen Ideal-kotiin! Pohjaratkaisu noudattaa muutoin Ideal […]
Lue lisää
Nordic Modern 153 Joensuu Olohuone
Kotitarinat

Unelmien talon kruunaa huippusijainti

Katri ja Tuure Haavisto ovat kokeneita rakentajia. Unelmien tontti innosti kuitenkin aloittamaan uuden projektin muuttovalmiin Designtalo-kodin parissa – tällä kertaa jouhevammin ja vaivattomasti.
Lue lisää
Nordic Classic Käpylä 162 olohuone
Virtuaaliesittely

Nordic Classic Käpylä, Paimio

Päätysisäänkäynnillä toteutettu, täysin asiakasperheen tarpeisiin muokattu muuttovalmis talo. Makuuhuoneita on viisi, päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Yhtenäisessä ja avarassa olohuone-keittiö -kokonaisuudessa […]
Lue lisää