Designtalo muuttovalmiit talopaketit

Muuttovalmis talopaketti

Tee elämäsi paras ratkaisu kodin rakentamisessa. 30 vuoden kokemuksella voimme luvata, että ylivoimaisesti helpoin tapa rakentaa oma koti on muuttovalmis talopaketti.

Helpoin tapa rakentaa oma koti

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Paras hinta-laatusuhde

30 vuoden kokemus näkyy sinulle rakentamisen erinomaisessa laadussa sekä hinnassa, joka ei piilottele yllättäviä kuluja. Saat jopa enemmän samalla rahalla, sillä toimitussisältömme on markkinoiden laajin.

Paras muuttovalmisosaaminen

Designtalo on muuttovalmiin omakotitalorakentamisen uranuurtaja. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunniteltu kotisi rakentuu ammattilaisten käsissä muuttoa vaille valmiiksi.

Kannamme rakentamisen vastuun puolestasi

Me suunnittelemme kotisi toiveidesi mukaan ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Ennen kaikkea huolehdimme rakentamisesta, alihankinnasta, työmaan turvallisuudesta ja aikatauluista.

Muuttovalmiit mallistomme

Designtalo luo näköisesi puitteet elämäsi parhaisiin hetkiin, lasten leikkeihin, kodin askareisiin ja rentoutumiseen, sekä ikimuistoisiin juhliin. 

Muunneltava mallistomme noudattelee skandinaavista linjakkuutta, sekä modernilla että klassisemmalla otteella. Valmiiksi suunniteltu mallistomme on ennen kaikkea valinnan helppoutta ja kustannustehokkuutta arvostavan valinta.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Makuuhuone

Tutustu Designtaloihin paikan päällä tai omalla kotisohvallasi

Muuttovalmiissa talopaketissa sinä valitset, me rakennamme

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan, hintaan johon me olemme sitoutuneet. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Kotisi rakennusprojekti alkaa suunnittelulla, joka tehdään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Me huolehdimme kaikista kotisi rakennuslupaan liittyvistä suunnitelmista. Sinun vastuullasi ovat rakennusprojektin valmistelevat työt, kuten tontin saattaminen rakennuskuntoon.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin. 

Juuri sinun perheellesi toimivaksi tehty koti

Ihastu muunneltavaan mallistoomme sellaisenaan tai muokkaa valitsemaasi talomallia mieltymystesi mukaan. Jotta unelmakotisi on sinulle täydellinen, voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa aina pohjaratkaisusta sisustukseen.

Valmiiksi suunnitellun malliston helppous ja edullisuus perustuu valmiiksi mietittyihin kokonaisuuksiin. Myös valmiiksi suunnitellun malliston koteihin saat valita omaan tyyliisi sopivan sisustuksen ja kiintokalusteet.

Muuttovalmiin kodin keittiö-ruokailutila

Mitä talon rakentaminen maksaa?

Etenkin ensi kertaa omaa kotia rakentavalle rakennusprojektin kokonaishinta voi olla vaikea hahmottaa. Lue artikkelistamme, mitä kaikkea tulee huomioida budjettia laadittaessa.

Nordic Classic Käpylä 136 Savitaipale Olohuone

”Designtalon työnjäljessä näkyy hyvin se, että tehdään vähän paremmin kuin muut.”

Pilvi Kousa ja Kasimir Pylväläinen,
tyytyväiset Designtalon omistajat

Näin muuttovalmis kotisi rakentuu

Kodin rakentamisessa on monta vaihetta. Designtalon muuttovalmiin talopaketin ostajana voit huoletta jättää työmaan arjen rakennustiimimme vastuulle. Ja vaikka muuttopäiväkin on rakentamisen alkaessa jo tarkasti tiedossa, on silti mukava tietää miten oma uusi koti valmistuu.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Olohuone

Omalla talotehtaallamme kotisi rakentuu säältä suojassa

Designtalon laadukas rakentaminen sekä viimeistelty jälki perustuvat vankan kokemuksen ohella kahteen seikkaan: omaan talotehtaaseen ja omaan talotekniseen LVIS-suunnitteluun.

Kaikki muuttovalmiin kotisi elementit valmistetaan omalla suurelementtitehtaallamme Nivalassa. Tämän jatkeeksi olemme luoneet katkeamattoman kuivaketjun: kotisi suurelementit ja osat kuljetetaan tontillesi säältä suojassa juuri ennen niiden pystytystä. Kotisi on pystytetty parissa päivässä asentajiemme osaavissa käsissä.

Oma LVIS-suunnittelun ansiosta kotisi ilmanvaihto, viemäröinti ja sähköt voidaan huomioida jo talon pohjaratkaisua suunnitellessa. Oma asennustiimimme pystyttää talon piirustusten pohjalta, jonka lopputuloksena on viimeistelty ja elegantti sisustus, jossa kaikki tekniikka on piilossa talon rakenteissa. Ei hätäratkaisuina rakennettejua kotelointeja, ei säätöä useiden eri urakoitsijoiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Näistä syistä kannattaa valita Designtalo

Vakavarainen ja luotettava kodin rakentamisen kumppani

Olemme luottoluokituksessa Suomen vahvimpia yrityksiä. Saatamme projektit varmasti loppuun ja pidämme kiinni sovituista hinnoista. Olemme myös vastuullisen rakentamisen edelläkävijöitä.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Sisustusvalmis talopaketti

Jos haluat viimeistellä kotisi sisätilat itse, valitse tuleva kotisi sisustusvalmiina. Saat hankkia kodin pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet valitsemiltasi toimittajilta. Pääset itse tapetoimaan, laatoittamaan ja asentamaan kalusteet. Me Designtalolla huolehdimme rakentamisen vaativimmista vaiheista, eli kotisi pystytyksestä sekä LVI- ja sähkötöistä.

Designtalo ECO2 hiilineutraali talo

Designtalo ECO2 – muuttovalmis talopaketti ekologisesti

Sinulla on mahdollisuus rakentaa Designtalosi myös hiilineutraalisti. Designtalo ECO2 on ekologinen koti, jonka toteutuksessa on otettu huomioon energiatehokkuus. Syntyvät hiilidioksidipäästöt on huomioitu rakennusvaiheesta alkaen aina kodissa asumiseen asti. ECO2-paketti on saatavilla kaikkiin talomalleihimme.

talopaketit ammatti- ja sijoittajarakentajille

Muuttovalmiit talopaketit myös ammattirakentajille

30 vuoden kokemuksemme rakentamisesta sekä Suomen paras muuttovalmisasiantuntijuus varmistavat sujuvan projektin ja laadukkaan lopputuloksen. Sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä yhdessä eturivin tavarantoimittajien kanssa. Osana DEN-konsernia olemme luotettava ja vakavarainen toimija.

Inspiraatio

Virtuaaliesittely

Muuttovalmis koti Joensuussa

Yksilöllinen ja täysin asiakkaan tarpeisiin suunniteltu L-mallinen Designtalo, jonka päätyyn on kytketty iso autokatos. Eteisestä astutaan noin 57-neliöiseen, upeaan keittiö-olohuone […]
Lue lisää
Fresko-talo Joensuu Olohuone
Kotitarinat

Unelmien talon kruunaa huippusijainti

Katri ja Tuure Haavisto ovat kokeneita rakentajia. Unelmien tontti innosti kuitenkin aloittamaan uuden projektin muuttovalmiin Designtalo-kodin parissa – tällä kertaa jouhevammin ja vaivattomasti.
Lue lisää
Virtuaaliesittely

Muuttovalmis koti Paimiossa

Päätysisäänkäynnillä toteutettu, täysin asiakasperheen tarpeisiin muokattu muuttovalmis talo. Makuuhuoneita on viisi, päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Yhtenäisessä ja avarassa olohuone-keittiö -kokonaisuudessa […]
Lue lisää