Muuttovalmis talopaketti

Tarjoamme sinulle ja perheellesi muuttovalmiin talopaketin, laajan toimitussisällön sekä halutessasi maatyöt kiinteään hintaan. Valintasi mukaan valmistamme kaikki Designtalot myös ekologisen Designtalo ECO2 -konseptin mukaan.

Muuttovalmis talopaketti yhdistää tehokkaan ja tyylitajuisen suunnittelun. Talopakettimme edustavat kolmea skandinaaviseen makuun suunniteltua kokonaisuutta. Tarjoamme myös katkeamattoman kuivaketjun, jotta voit asua vailla huolia uudessa kodissasi.

Vaalea ja mustakattoinen, muuttovalmis Designtalon Nordic Modern 126 -talo tontillaan kesäisessä säässä.

Talomallisto

Talomallistostamme löydät kolme tyylisuuntaa, jotka ovat minimalistisen linjakas Nordic Modern, ajaton ja viihtyisä Nordic Classic sekä kutsuva ja luonnonläheinen Nordic Idyll. Kymmenistä eri vaihtoehdoista löydät talomyyjäsi avustuksella mallin, joka sopii juuri tarpeisiisi ja on kuin luotu tontillesi.

Koko mallistomme on muokattavissa asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi, ja asiantuntevat talomyyjämme auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.

TUTUSTU TALOMALLISTOON

Laaja toimitussisältö

Täydellisen muuttovalmis on huoleton tapa hankkia uusi unelmiesi koti. Meiltä saat muuttovalmiin kodin kiinteään hintaan.

Tarjoamme sinulle muuttovalmiin talopaketin eli helpoimman tavan talounelmasi toteuttamiseen. Muuttovalmis talopaketti pitää sisällään halutessasi myös pohjatutkimuksen ja maanrakennuspalvelut. Teemme yhteistyötä Suomen arvostetuimpien tavarantoimittajien kanssa ja käytössämme on Suomen parhaat asiantuntijat.

LUE LISÄÄ TOIMITUSSISÄLLÖSTÄ

Maatyöt

Kattava maatyöpakettimme sisältää kaiken, mitä kotisi tarvitsee perustakseen. Paketin saat Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla, ja se sisältää kaiken, mitä kotisi tarvitsee perustakseen. Teemme työvaiheet tontin raivauksesta kaivuu- ja täyttötöihin sekä kaapeloinnista perustuksiin ja viranomaisilmoituksiin.

Kun saat sekä muuttovalmiin talopaketin että maanrakennuspalvelut samalta toimijalta, voit luottaa siihen, että kotisi valmistuu sujuvasti yhtenä hallittuna projektina.

LUE LISÄÄ MAATÖISTÄ

Designtalo ECO2

Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta. Ostamalla hiilineutraalin Designtalo ECO2-talon hiilijalanjälkesi on hyvitetty koko kotisi elinkaaren ajalta.

Pientalorakentamisen edelläkävijänä Designtalo haluaa tehdä osansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta.

LUE LISÄÄ DESIGNTALO ECO2 -VAIHTOEHDOSTA

Aurinko valaisee kauniisti vehreää metsämaisemaa.