Designtalo Nordic Idyll Lohja keittiö

Asuntomessut

Olemme erityisen ylpeitä tinkimättömästä laadustamme. Designtalon upeisiin kohteisiin pääset tutustumaan esimerkiksi taloesittelyissämme ja vuosittain järjestettävillä Asuntomessuilla, jonne rakennamme asiakkaillemme kauniita ja hyvin suunniteltuja koteja esiteltäväksi messuvieraille. Olemme koonneet alle kattavan esittelyn asuntomessukohteistamme vuosien varrelta: katso ja inspiroidu!  

Asuntomessut 2023

Loviisan Asuntomessuille 2023 rakentuva Villa Kungen on Ken Ryynäsen ja 11-vuotiaan Albin-pojan perhe-elämän ehdoilla suunniteltu koti. Koti on inspiroiva esimerkki maltin budjetilla toteutetusta tyylikkyydestä miehiseen makuun.

Designtalo Auroran Ruusu olohuone

Asuntomessut 2022

Naantalin Asuntomessuille 2022 idylliseen Luonnonmaan saareen rakentui Auroran Ruusu. Sinne muuttivat Tuomo ja Petra sekä heidän pieni tyttärensä, jonka mukaan talokin on saanut nimensä.

Designtalo Idyll Lohja 2021 keittiö

Asuntomessut 2021

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. Idyll on luotu vastaukseksi suomalaisten unelmiin omakotitaloasumisen uudesta normaalista: omannäköisestä, ekologisesta kodista, jossa persoonallisuus kohtaa perinteet.

Tuusulan asuntomessut kohde 13 Designtalo Puro olohuone

Asuntomessut 2020

Designtalon Tuusulan asuntomessukohde Puro on arkkitehtonisesti kunnianhimoinen talo, joka tarjoaa iloa modernille arkkitehtuurille tykästyneelle silmälle. Modernin arkkitehtuurin filosofialle uskollisesti rapattu Puro näyttää kuin veistokselta, josta on veistetty paloja pois.

Designtalo Airon Haave ruokailutila ja keittiö

Asuntomessut 2019

Kouvolan Asuntomessuilla Designtalolla oli esillä kaksi kohdetta: Airon Haave sekä Airon Neito.

Designtalo Auntomessut 2018 ruokailutila ja olohuone

Asuntomessut 2018

Noste, Porin asuntomessujen kohde numero kuusi,
suunniteltiin tekemään kahden liikunnasta nauttivan
aikuisen sekä kahden koiran arjesta juhlaa.

Designtalo Pala olohuone keittiö

Asuntomessut 2017

Pala, Mikkelin Asuntomessujen kohde numero 2, suunniteltiin nuoren pariskunnan kodiksi, joka kasvaa ja muuttuu pala palalta elämäntilanteiden mukaan. Sujuvasti maailmalla liikkuvalle pariskunnalle räätälöitiin rohkeasti erilainen koti ja sisustus uudenlaisella otteella.

Designtalo Trio äitä ja tytär

Asuntomessut 2016

Lähdesmäkien kodin nimi Trio tulee perheen lapsikolmikosta – perheessä on kolme leikki-ikäistä lasta. Lisäksi nimi on viite talon toiminnallisuuden jakaantumisesta kolmeen osaan: yhtenäinen oleskelu- ja keittiötila, makuuhuoneet sekä kodinhoito- ja pesutilat.

Kiinnostuitko?