Ammattirakentajille

Ammatti- ja sijoittajarakentamisessa oikean kumppanin valinnalla on merkitystä. Täydellisen muuttovalmis Designtalo onkin huoleton valinta ammattirakentajille.

Kokonaisuuden helppous, pitävä aikataulu ja hinta ovat tae tuottavalle liiketoiminnalle. 30 vuoden kokemuksemme rakentamisesta sekä maan paras muuttovalmisasiantuntijuus varmistavat sujuvan projektin ja laadukkaan lopputuloksen. Designtalon kanssa sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä yhdessä Suomen arvostetuimpien tavarantoimittajien kanssa. Olemme kumppanisi koko rakentamisen ajan, aina suunnittelusta lähtien.

Ota yhteyttä

Palvelut ammatti- ja sijoittajarakentajille

Toteutamme kanssasi kolmen ja sitä suuremman talon kokonaisuudet, oli kyse sitten omakotitaloista, pari- tai rivitaloista tai loma-asunnoista. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, pienet rakennusliikkeet, grynditoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt sekä asunto-osakeyhtiöt.

Täydellisen muuttovalmis on ammatti- ja sijoittajarakentajille huolettomin, helpoin ja turvallisin valinta. Meiltä saat yhdellä sopimuksella muuttovalmiin projektin, joka toteutuu sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla. Sijoituskohteesi rakentuu perustuksista lähtien meidän valvonnassamme.

Lue lisää muuttovalmiista talopaketista

Miksi valita kumppaniksi Designtalo?

Tarjoamme reilun 30 vuoden kokemuksella korkealaatuisen, muuttovalmiin kokonaisuuden, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Olemme toteuttaneet jo yli 7000 suomalaista kotia. Valitsemalla Designtalon saat käyttöösi Suomen vankimman muuttovalmisasiantuntijuuden.

Tarjoamme sinulle:

 • asiantuntevan palvelun
 • luotettavan kumppanuuden
 • kokonaisuuden hallinnan
 • huippuunsa hiotun ja kustannustehokkaan prosessin
 • pitävän aikataulun ja hinnan
 • erinomaisen ja tasaisen työn laadun
 • työturvallisuudesta huolehtimisen
 • kaikki tarvittavat suunnitelmat
 • oman maanlaajuisen talotekniikan ainoana Suomessa
 • markkinoiden laajimman muuttovalmiin toimitussisällön
 • katkeamattoman kuivaketjun
 • vakaan DEN-konsernin tuen

Olemme osa suomalaista kotien ja tilojen DEN-konsernia

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DEN on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa talobrändeillään Designtalo, Finnlamelli ja DENin ja Keskon yhteinen Ainoakoti. Konserniimme kuuluvat myös harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Vakavaraisena konsernina DEN tarjoaa toiminnallista ja taloudellista tukea brändeilleen ja on luotettava kumppani ammatti- ja sijoittajarakentajille nyt sekä tulevaisuudessa. Lue lisää: den.fi.

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten. Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista avainasiakaspäälliköltämme tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Harri Ruokonen

Avainasiakaspäällikkö
050 541 8790
harri.ruokonen@den.fi