Sisustusvalmis talopaketti

Yksilöllinen koti omalla  työpanoksella

Huolehdimme rakentamisesta

Designtalon ammattilaiset huolehtivat perustus-, runkorakennus- ja LVIS-töistä. Rakennamme kotisi lattiat ja seinät valmiiksi betoni- ja levypinnoille asti.

Talopaketti edullisempaan hintaan

Kun vastaat itse talon viimeistelystä, saat talopaketin toimitushinnaltaan muuttovalmista edullisemmin.

Pintamateriaalit mielesi mukaan

Saat hankkia kodin pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet valitsemiltasi toimittajilta. Pääset itse tapetoimaan, laatoittamaan ja asentamaan kalusteet.

Talomallit unelmien pohjana

Valitse mallistostamme valmiiksi suunniteltu talomalli tai muuntele yhdessä asiantuntijamme kanssa siitä sinulle sopiva. 

Juuri sinun perheellesi toimivaksi tehty koti

Ihastu muunneltavaan mallistoomme sellaisenaan tai yksilöi valitsemaasi talomallia mieltymystesi mukaan. Jotta unelmakotisi on sinulle täydellinen, voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa aina pohjaratkaisusta sisustukseen.

Valmiiksi suunnitellun malliston helppous ja edullisuus perustuu valmiiksi mietittyihin kokonaisuuksiin. Myös valmiiksi suunnitellun malliston koteihin saat valita omaan tyyliisi sopivan sisustuksen ja kiintokalusteet.

Vastuut sisustusvalmiin talon rakentamisessa

Designtalon toimesta sisustusvalmiiksi rakennettu talo on luovutusvaiheessa valmis sisätöiden aloittamiselle. Me olemme rakentaneet kodin puolestasi, perustuksista pystytykseen ja LVIS-tekniikan asennukseen. 

Kaikki oman rakentamisemme aikaiset alihankintaan, asentamiseen ja viimeistelyyn liittyvät vastuut ovat Designtalon rakennustiimin hoidossa. Saatamme talon ulkopuolelta täysin valmiiksi.

Me huolehdimme:

Sinun vastuullasi ovat:

Sisustustöihin lukeutuvat hankintoineen ja asennuksineen:

Kurkista sisustusvalmiiseen taloon

Astu virtuaalisesti sisään sisustusvalmiiseen Nova-kotiin, josta löydät reilusti käytännöllisiä ratkaisuja. Oleskelutila on avara ja kodikas: suuret ikkunat, hulppea huonekorkeus ja tunnelmallinen takka. Tilavaa keittiötä täydentää kätevä ruokakomero. Kodinhoitohuoneessa on huomioitu koiratalouden tarpeet, ja spa-henkinen saunaosasto tuo ripauksen luksusta arkeen.

Sisustusvalmiin talon rakennusaikataulu

Ennen rakentamisen aloittamista

– 2-3 kk: Rakennusluvan saatuasi vahvistamme lopullisen toimitusaikataulun. Valmistamme tulevan kotisi elementit omalla tehtaallamme.

– 1 kk: Ennen töiden aloittamista tontti tulee saattaa rakentamiskuntoon. Tähän kuuluvat tontin raivaus, maatyöt ja maaperän tiivistäminen, salaojitus sekä sadevesikaivot ja -putket. Tässä vaiheessa tontille tehdään myös sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

Rakentaminen alkaa

0 kk: Kodin pystytys käynnistyy. Perustuksen saamme valmiiksi muutamassa päivässä. Kokeneiden rakentajiemme käsissä sisustusvalmiin talosi runko nousee nopeasti. Kotisi on säältä suojassa vain muutamassa päivässä. 

1 kk: Seuraavaksi vuorossa on lattianvalu ja väliseinien pystytys. Ala- ja yläkertaan valettu lattia lisää asumismukavuutta antamalla äänieristystä. Se ei myöskään notku eikä natise.

2-3 kk: On omien sähkö- ja LVI-asentajiemme vuoro. Vastaamme itse työmme järjestämisestä ja jäljestä, jolloin asiat hoituvat sujuvammin.

4 kk: Luovutamme kotisi sinulle sisustusta vaille valmiina. Pääset aloittamaan sisustustyöt ja asentamaan kotisi kiintokalusteet.

5-10 kk: Kun olet saattanut loppuun kotisi sisustustyöt, omat LVIS-asentajamme tulevat asentamaan hanat ja viimeistelemään sähkötyöt.

Kotisi on valmis! 

Mallistot