Laulaja Janna nauttii uudesta muuttovalmiista Designtalostaan

Suomen valovoimaisimpiin laulajiin lukeutuvalla Jannalla on ollut suuri kesä takanaan, sillä hän on perheineen muuttanut uuteen modernin tyylikkääseen Designtalon kotiinsa Vantaalle. Laulajan rakennuttama muuttovalmis talo on tuntunut perheelle sopivalta, vaikka kodin sisustus onkin vielä hieman kesken.

“Tosi hyvältä on tuntunut, toki on vielä vähän laittamista!”, Janna naurahtaa.

Moderniin kotiin avaruutta isoilla ikkunoilla

Designtalon kaksikerroksinen kivirapattu Fresko-talomalli on ulkoa näyttävä ja modernin linjakas. Talo on räätälöity perheen toiveiden pohjalta – Jannalla on pieni lapsi, joten talo on suunniteltu lapsiperheelle sopivaksi. Olohuoneessa on tilaa leikkiä ja avaralle pihalle katsoessa voi jo kuvitella ulkona oleilun riemun.

“Minusta on ennen kaikkea ihanaa, että voi antaa lapselle sellaisen lapsuuden, että hän voi leikkiä omalla pihalla”, Janna kertoo.

Kodissa on upea valaistus erityisesti auringon paistaessa, eikä ihme, sillä olohuoneen ikkunat ovat isot ja tuovat huoneisiin tilan tuntua hulppean huonekorkeuden lisäksi. Nordic Modern -malliston taloissa avaruuden tuntu ja minimalistisuus ovat tyypillisiä ominaisuuksia. 

Koti on paikka rauhoittumiselle

Kaunis keittiö nauttii olohuoneesta kuultavasta valosta, sillä olohuone ja keittiö muodostavat linjakkaan, yhtenäisen kokonaisuuden. Visio keittiöstä olikin yksi selkeimmistä ajatuksista, joita Jannalla oli uuteen kotiin liittyen.

“Tiesin keittiön osalta mitä halusin ja Designtalon yhteistyökumppani Topi-Keittiöt toteutti sen kuten toivoin”, Janna toteaa.

Laulajalle on jo ehtinyt muodostua oma suosikkipaikka kodissa.

“Istun aina tuossa tietyllä tuolilla keittiön pöydän ääressä! Siitä näkee helposti lapsen menoa ja tykkään tehdä siinä myös töitä”, Janna pohtii.

Jannalle kokonaisuudessaan on tärkeää, että koti on paikka, johon voi tulla rauhoittumaan.

“Tässä ammatissa, kun on todella paljon sosiaalisissa tilanteissa, on ihanaa päästä kotiin rauhoittumaan ja olla omissa oloissaan. Laittaa villasukat jalkaan ja kynttilät palamaan”, Janna kuvailee.

Kodin ilme kestävällä ja pitkäaikaisella sisustuksella

Kodin sisustuksen kanssa Janna ei ole halunnut pitää kiirettä, sillä tavoitteena on löytää pitkäikäisiä ja kestäviä huonekaluja luomaan ilmettä kotiin. Kaiken ei tarvitse olla uutta, vaan korjattu ja kierrätetty sopivat Jannan tyyliin.

“Huonekaluja haluan ajan kanssa etsiä, mahdollisimman pitkäaikaisia. Juuri laitettiin uudet jalat ukin vanhaan marmoripöytään”, Janna selittää ja osoittaa kaunista pöytää olohuoneessa.

Sisustamisesta pitävä laulaja kertoo, että omaa kotia on erilaista sisustaa kuin esimerkiksi vuokra-asuntoa.

“On ihanaa sisustaa omaa, pitempiaikaista kotia. Olen halunnut valita laadukkaat materiaalit, jotka kestävät”, Janna kertoo.

Vanhemmat lähettyvillä naapurissa

Jannalla on siitä hieno tilanne, että hänen vanhempansa ja lapsensa isovanhemmat Maarit ja Sami Hurmerinta asuvat samalla tontilla naapurissa rakennuttamassaan Designtalon kodissa. Janna kertoo, että Maarit tarjosi mahdollisuutta rakentaa tontille ja siihen hän tarttui.

“On todella kiva asua näin lähekkäin, voidaan puolin ja toisin auttaa. Ja varsinkin nyt kiireisenä aikana, kun on paljon keikkoja ja muuta, niin saa hoitoapua lähettyviltä.”

Lue lisää Fresko-mallistosta ja ota yhteys alueesi talomyyjään.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Makuuhuone

Tee elämäsi paras ratkaisu

Valitsemalla Designtalon teet perheellesi parhaan valinnan. Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotiasi ottamalla yhteyttä alueesi talomyyjään tai tilaamalla esitteemme.

Inspiraatio