Ideal 127 Plus Jokioinen olohuone-keittiö

Ideal-koti on viimeistelty arjen helppous mielessä

Oman kodin pienet, mietityt yksityiskohdat tekevät elämästä helppoa. Sen tietävät Tiia Reiman ja Juuso Kakkonen, joiden uuden Ideal-kodin yksityiskohdat on hiottu juuri heidän arkeensa sopiviksi.

Ideal 127 Plus Jokioinen eteinen
deal 127 Plus Jokioinen keittiö-olohuone

Kanta-Hämeen kumpuilevien metsämaastojen ja tasaisten peltoaukeiden keskelle on noussut hurmaavan tyylikäs ja kompakti muuttovalmis omakotitalo – Tiia Reimanin ja Juuso Kakkosen uudenuutukainen Ideal-koti.

”Kunnan hienoimmalla paikalla oleva vapaa tontti oli vain pakko saada!” Juuso naurahtaa, mutta kertoo, että alue on kuitenkin myös tuttu, ollaanhan nyt hänen kotiseuduillaan.

Vaikka pariskunnalla oli toiveissa kompakti koti – ei missään nimessä liian suuri lukaali! – oli keskusta silti ehdoton ei, siellä kun ei naapuritta selviä. Täydellinen tontti sekä hinnallaan ja pohjaratkaisullaan hurmannut Designtalon Ideal 127 Plus olivat juuri sopiva ratkaisu.

”Mallissa on kompakti pohjasuunnitelma, joka pienillä muutoksilla palveli meidän tarpeitamme parhaiten. Tarkoituksena oli rakennuttaa juuri meille kahdelle sopiva talo, johon voimme mahdollisesti perustaa perheenkin”, Tiia ja Juuso valottavat.

Nyt tumma koti, jonka sisätiloja somistavat mustat yksityiskohdat ja ajaton vaalea puu, ilahduttaa pariskuntaa. Vaikka he kertovat hieman hifistelleensä pintojen kanssa, järkevästi ja kustannustehokkaasti suunniteltu talo on heille kaikkein toimivin.

Ideal 127 Plus Jokioinen Olohuone
Ideal 127 Plus Jokioinen Makuuhuone
Ideal 127 Plus Jokioinen Makuuhuone
Ideal 127 Plus Jokioinen Keittiö

Ideaali Ideal oli juuri sopiva

Tiian ja Juuson koti on avara ja valoisa, vaikka neliöt ovatkin kompaktit. Tilan tuntua tuo taloa jakava keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, kuten myös mietityt muutokset talon kulkuväylissä. Mahdollisimman helppo, juuri asukkaille sopiva arki on ollut pienten muutosten kantava teema.

”Päämakuuhuoneen vaatehuoneeseen on nyt kaksi kulkua, joten se on helpommin käytettävissä. Vaatehuoneesta taas on liukuovi kodinhoitohuoneeseen”, Tiia kertoo.

”Meillä oli toiveissa musta talo, jossa on kaksi suihkua ja kodinhoitohuoneessa lattiakaivo koiran tassujen pesuun – nämä kaikki käytännölliset toiveet toteutuivat!”

Pienet asiat, kuten helpot kulkureitit ja suihkujen määrä, ovat kodissa lopulta isoja tekijöitä, Tiia ja Juuso miettivät. Vaikka Ideal-kodit on suunniteltu valmiiksi, on omaan kotiin silti mahdollista saada erilaisia lisävarusteluita ja muutoksia ilman seinien varsinaista siirtelyä.

Kotona olemista rakastava pari kertoo, että vaikka päätökset on tehnyt itse, talon valmistuessa pääsi silti yllättämään mahtavan yllättynyt fiilis siitä, että ratkaisut todella olivat toimivia.

Jotain luksustakin on, sillä oleskelutiloihin on lisätty tunnelmanluojaksi takka.

Ideal 127 Plus Jokioinen Kylpyhuone
Ideal 127 Plus Jokioinen sauna

Rakentamisen helppouden voi valita itse

Tiia ja Juuso ovat valtavan tyytyväisiä, että uskalsivat hypätä rakennusprojektiin. He kertovat koko matkan kodin suunnittelusta muuttoon sujuneen melko vaivattomasti ja helposti. Se on jotain, mitä ihan jokainen taloa rakentanut ei pääse sanomaan.

Muuttovalmiin Ideal-kodin rakennuttaja säästää itseään kuitenkin alusta alkaen. Harkittu, valmiiksi erinomaiseksi suunniteltu pohjaratkaisu sekä tietenkin täydellisen muuttovalmis koti ja tyylikkäät, laadukkaat materiaalit ovat avaimia onnistuneeseen kokemukseen.

Designtaloa he kehuvat erityisesti laajasta valikoimasta sisustuksessa. Talopaketin perushintaan kuuluu paljon valinnanvaraa, ja jokainen löytää varmasti juuri ne ratkaisut, jotka tekevät kodista omanlaisen.

”Projektista jäi mieleen sana huoleton. Kaikki meille kuuluvat tehtävät oli selkeästi kerrottu asiakkaan tietopankissa. Työt tehtiin laadukkaasti ja juuri meidän toiveidemme mukaan”, Tiia iloitsee.

Nyt Tiian, Juuson sekä kissan ja koiran kelpaa katsella avarassa olohuoneessa, kuinka kesäaurinko laskee suoraan omalle takapihalle.

Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Makuuhuone

Tee elämäsi paras ratkaisu

Valitsemalla Designtalon teet perheellesi parhaan valinnan. Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotiasi ottamalla yhteyttä alueesi talomyyjään tai tilaamalla esitteemme.

Inspiraatio