Muuttovalmis Designtalo Paimiossa Olohuone keittiöön päin

Aarrekorven perhe luotti Designtaloon jo toisen kerran

Paimiolaiset Aarrekorvet asuvat jo toisessa Designtalossaan. Lisätila ja vieläkin paremmin omaa arkea palvelevat ratkaisut houkuttelivat hyppäämään uudestaan muuttovalmiin talon rakennuttamisprojektiin. Kauas ei tarvinnut lähteä – uusi upea koti nousi vanhan kotikadun varteen.

Nordic Classic Käpylä 162 Julkisivu
Nordic Classic Käpylä 162 tulisija

”Edellinen talomme oli todella kiva, ja olimme siihen tyytyväisiä. Kaipasimme kuitenkin vähän lisää tilaa, sillä meitä asustaa täällä kuitenkin kuusi henkeä”, selittää Heidi Aarrekorpi, jolla on perheineen todellakin kokemusta muuttovalmiista talopaketeista – onhan heidän uusi kotinsa jo perheen toinen Designtalo!

Kokemuksella Heidi ja hänen miehensä Teemu voivat siis sanoa, että Designtaloon uskaltaa luottaa. Laatu, sujuvuus ja luotettavuus ovat esimerkkejä niistä monista tekijöistä, joista he antavat Designtalolle täyden kympin. Talon rakentaminen on kuitenkin iso projekti, joten luotettavuus ja turvallisuuden tunne ovat tärkeitä.

”Jo ensimmäisestä talosta tuttuja ammattilaisia ahersi tässäkin projektissa, joten tiesimme, että mahdollisten ongelmien ja kysymysten kanssa ei jäädä yksin ja vastaukset tulevat nopeasti”, Heidi perustelee.

Nordic Classic Käpylä 162 Olohuone keittiöön päin
Nordic Classic Käpylä 162 Kodinhoitohuone
Nordic Classic Käpylä 162 Keittiö
Nordic Classic Käpylä 162 Kylpyhuone

Ajaton Linea-talomalli tarjosi täydellisen kodin

Aarrekorpien asuinalueella Paimiossa on runsaasti eri aikakausina rakennettuja taloja 1970-luvulta alkaen. Idylliselle alueelle kotiutunut perhe ei halunnut lähteä kauas, sillä perheen neljän lapsen kaverit ja koulut olivat lähellä. Myös alueen luonto metsäpolkuineen, latuineen ja luistelukenttineen sekä uimapaikan tarjoava Ankkalampi olivat jo hurmanneet aktiivisen perheen.

Siksi olikin hienoa, että samalta tieltä löytyi tontti myös uudelle kodille. Niin Aarrekorpien tarpeisiin kuin asemakaavaan sopiva Linea-talomalli löytyi muunneltavasta talomallistosta perheen touhukasta arkea palveleva koti.

Heidi ja Teemu kertovat, että edellisestä taloprojektista takataskuun jäi aimo kasa ajatuksia siitä, mitä kodissa voisi tehdä paremmin – ja mitkä oivallukset pitää ehdottomasti säilyttää. Heidi kertoo esimerkiksi kodinhoitohuoneen olevan tärkeä, kun jalkapallo-, jääkiekko-, telinevoimistelu ja frisbeegolfvarusteet pyörivät nelilapsisen perheen mukana. Mahtuupa sinne tarvikkeet ja hiekkalaatikko myös perheen kissamaisimmalle jäsenelle.

”Lapset tykkäävät paljon häärätä kanssamme oleskelutilassa, ja meille tärkeää olikin saareke, jonka ympäri pääsee kulkemaan. Edellisen keittiömme niemeke jäi hieman ahtaaksi, jos kaikki lapset halusivat tulla yhtä aikaa tekemään pitsaa.”

Aarrekorpien perhe viihtyy kotona, ja siksi siihen halutaan satsata. Avara keittiö-olohuone, suuri terassi ja saunan vastakkaiset lauteet on suunniteltu yhteistä aikaa varten. Viiden makuuhuoneen kodista löytyy nyt oma huone niin nykyisille koululaisille ja pian koulutielle suuntaavallekin. Lapset saavat itse laittaa huoneitaan halunsa mukaan, jotta paikka todellakin on oma.

”Koti on meidän näköinen, ja arki on meidän näköistä, touhukasta – nyt sille on puitteet!” Heidi iloitsee lisääntyneistä neliöistä.

Nordic Classic Käpylä 162 tytön makuuhuone
Nordic Classic Käpylä 162 Makuuhuone

Turvallinen taloprojekti Designtalon kanssa

Heidi ja Teemu ovat kotiinsa silminnähden tyytyväisiä. Isoista ikkunoista aukeaa hurmaava näkymä takapihan kuusimetsikköön. Päätysisäänkäynti antaa kotiintulolle sen ansaitseman vau-efektin, kun talon läpi siivilöityy pehmeä luonnonvalo.

Teemu summaa Designtalon yhteen sanaan: luotettavuus. Kun sovituista asioista ja aikatauluista pidetään kiinni, on koko taloprojekti turvallisen tuntuinen. Heidi kiittelee myös Kotilogi-extranetiä, jonka avulla asiakas pysyy koko ajan kärryillä siitä, missä mennään.

Myös asiakaslähtöisyys ja muunneltavuus ovat Aarrekorpien mieleen Designtalossa. Komeita kehuja saavat niin myyjä Janne Junnilla kuin Designtalon sisustussuunnittelupalvelu, kuten myös kaikki perheen uudessa talossa työskennelleet ammattilaiset.

”Vaikka aikataulut olivat tiukat, ei mikään paikka ole hutiloiden tehty. Lisäksi meidän toiveemme ja tarpeemme on otettu huomioon. Esimerkiksi lasten ikäkausiin sopivia valintoja on osattu ehdottaa todella hyvin. Kun arki pyörii lasten ympärillä, tuntuu hyvältä, että heidät osataan huomioida myös palveluntarjoajan taholta”, Heidi kehuu.

Ei siis ihme, että lähialueille on rakennettu jo useampia Designtaloja Aarrekorpien suosituksesta. ”Ja eihän sitä tiedä, jos joku kaunis päivä rakennetaan vielä kolmaskin – jos unelmatontti vielä löytyy!” Heidi ja Teemu nauravat.

Nordic Classic Käpylä 162 Terassi
Nordic Classic Käpylä 162 Sauna
Nordic Classic Hailuoto 162 Espoo Makuuhuone

Tee elämäsi paras ratkaisu

Valitsemalla Designtalon teet perheellesi parhaan valinnan. Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotiasi ottamalla yhteyttä alueesi talomyyjään tai tilaamalla esitteemme.

Inspiraatio