Miksi Designtalo?

Meiltä saat unelmiesi kodin helpommin ja luotettavammin kuin osasit kuvitella ­– tyylikkäänä ja täydellisen muuttovalmiina.

Designtalo ECO2

Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta. Ostamalla hiilineutraalin Designtalo ECO2-talon hiilijalanjälkesi on hyvitetty koko kotisi elinkaaren ajalta.

LUE LISÄÄ

 

Huoleton valinta

Olemme toteuttaneet jo yli 7000 suomalaista kotia. Valitsemalla Designtalon saat käyttöösi Suomen vankimman muuttovalmisasiantuntijuuden.

LUE LISÄÄ

Laaja toimitussisältö

Täydellisen muuttovalmis on huoleton tapa hankkia uusi unelmiesi koti. Meiltä saat muuttovalmiin kodin kiinteään hintaan.

LISÄÄ TOIMITUSSISÄLLÖSTÄ

Tyylien asiantuntija

Asiantuntijamme ovat suunnitelleet kokonaisuuksia joissa sama tyyli alkaa talon ulkopuolen pintamateriaaleista sekä arkkitehtuurista ja jatkuu sisällä kiintokaluste- ja sisustusvalinnoissa.

LUE LISÄÄ

DENin leveät hartiat auttavat unelmiesi toteuttamisessa

Designtalo on osa DEN Groupia, joka tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. Designtalon lisäksi muita tuotemerkkejämme ovat hirsitalovalmistaja Finnlamelli, K-Raudan ja DENin yhteistyömerkki Ainoakoti sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konserniin kuuluu myös talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee yli 500 deniläistä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 209 miljoonaa euroa. 

DEN.FI