Ideal-mallisto 1 vuotta – synttäreiden kunniaksi uusia malleja

Viimeisen päälle valmis Ideal-mallisto on valloittanut asiakkaitamme jo vuoden ajan. Eikä ihme – onhan se kuin tarjottimella eteen tuotu helppo ja edullinen tapa saada unelmien omakotitalo. Jokainen Ideal-malli on syntynyt asiakkaidemme unelmia ja toiveita herkällä korvalla kuunnellen.

Ideal tarkoittaakin koteja, jotka vastaavat perheiden ja tonttien asettamiin erilaisiin tarpeisiin, mutta jotka on helppoa ja vaivatonta ostaa. Kustannustehokkaasti suunnitellut, vakioidut rakenteet mahdollistavat paitsi ennennäkemättömän edullisuuden, myös monelta kantilta kestävän rakentamisen.

Idealeissa näkyvät tietenkin myös Designtalon korkeat laatuvaatimukset. Kokeneet ammattilaisemme ovat suunnitelleen toimivat kokonaisuudet täyttämään nykyaikaisen asumisen tarpeet ja asiakkaidemme unelmat.

Yksivuotias Ideal on nyt entistäkin ideaalimpi: mallistoa on täydennetty uusilla malleilla

Kysyntää Idealin kaltaiselle ratkaisulle on – sitä kuvastaa se, että ensimmäinen Ideal-talo oli myyty viisi tuntia malliston lanseerauksesta!

Ammattilaisemme ovat lyöneet viisaat ja kokeneet päänsä yhteen, ja Ideal-mallisto on täydentynyt synttäreiden kunniaksi neljällä uudella mallilla, joiden suunnittelun lähtökohtana ovat olleet teidän useimmiten esitetyt toiveet. Olemme paitsi luoneet päivitettyjä versioita suosituimmista Ideal-malleista myös ottaneet käyttöön parhaita oivalluksia Nordic-malliston puolelta.

Yksivuotiaan ja entistä laajemman Ideal-malliston talot vastaavatkin kysyntään ja toiveisiinne paremmin kuin hyvin. Ne eivät ole vain tarjoiluehdotuksia – ne ovat täyttä totta!

Ideal 119

Hinta alkaen 165 768 €

Tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Olohuone, ruokailutila ja U-mallinen keittiö ovat avara, yhtenäinen kokonaisuus. Suuret ikkunapinnat. Arkieteinen helppoa ja toimivaa elämää avittamaan.

Tutustu malliin

Ideal 121

Hinta alkaen 168 106 €

Pulpettikatto ja takapihalla soma pergola. Yhtenäinen, valoisa olohuone-keittiökokonaisuus vinolla sisäkatolla. Keittiösaareke, isot ikkunat, arkieteinen ja tilava vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä.

Tutustu malliin

Ideal 133

Hinta alkaen 180 791 €

Moderni pulpettikattoinen talo, julkisivussa viehättävä pergola. Näyttävä ja valoisa olohuone-keittiökokonaisuus, jossa vino sisäkatto. Päämakuuhuoneessa tilava vaatehuone, eteisen yhteydessä arkieteinen.

Tutustu malliin

Ideal 153 B

Hinta alkaen 185 892 €

Harjakatto ja moneen muuntuva pohjaratkaisu. Tilava olohuone-keittiökokonaisuus, eteisen yhteydessä arkieteinen ja päämakuuhuoneen vaatehuoneesta käynti pesutiloihin. Kodinhoitohuoneessa oma vaatehuone.

Tutustu malliin

Tutustu koko huikeaan Ideal-mallistoon, lataa itsellesi taloesite ja aloita oma matkasi kohti ennennäkemättömän helppoa ja edullista omakotitaloa.

Lataa Ideal-mallistoesite

Ensimmäiset valmiit Ideal-talot esitellään nyt uunituoreina teille!

Esimerkiksi Ideal 127 Plus -mallin virtuaaliesittelyyn voit tutustua täällä. Kaikkien esittelyjen ajankohdat ja uusimmat virtuaaliesittelyt löydät Taloesittelyt-sivultamme.

Löydä lähin taloesittely