Designtalo ECO2 – kotisi hiilijalanjälki hyvitetty

Designtalon hiilineutraalin ECO2-kodin avulla kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

Pientalorakentamisen edelläkävijänä Designtalo haluaa tehdä osansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi puhtaampaa ja terveempää tulevaisuutta.

Designtalon ECO2 on ekologinen koti, jonka toteutuksessa on otettu huomioon energiatehokkuus. Syntyvät hiilidioksidipäästöt on huomioitu rakennusvaiheesta alkaen aina kodissa asumiseen asti.

Ostamalla Designtalon ECO2-talon hiilijalanjälkesi on hyvitetty koko kotisi elinkaaren ajalta.*)

ECO2 -paketti on saatavissa kaikkiin talomalleihimme hintaan 60 € / neliö. 

*) Hiilijalanjäljen laskenta perustuu Ympäristöministeriön valmisteleman hiilijalanjäljen arviointimenetelmään.

Asuminen osaksi ekologisia valintoja

Hiilijalanjälki on tuttu käsite lähes jokaiselle. Se kertoo kuinka paljon tuotteesta, toiminnasta tai palvelusta syntyy ilmastokuormaa sen elinkaaren aikana. ECO2-koti pyrkii vastuullisempaan kulutukseen heti rakennusvaiheesta alkaen.

Lue lisää

Designtalon ECO2 – mistä se koostuu?

ECO2-taloissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja käytetty mm. hengittäviä sisämaaleja sekä ekoterassilautaa. Kodin valaistus on toteutettu energiaa säästävillä LED-valoilla. Talon rakenteissa on minimoitu muovinkäyttö. Voit valita uuteen ekologiseen kotiisi halutessasi myös aurinkosähkön ja sähköauton latauspisteen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää sisustuksessa puumateriaaleja.

LUE LISÄÄ

Päästöt hyvitetty koko elinkaaren ajalta

ECO2-talon jäljelle jäävä hiilijalanjälki on hyvitetty koko kodin elinkaaren ajalta, sillä DEN kompensoi päästöjä sertifioiduilla päästöhankkeilla. Designtalolta asiakas saa aina itselleen raportin rakennuksen jättämästä hiilijalanjäljestä sekä todistuksen DENin suorittamasta päästökaupasta.

LUE LISÄÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alueesi Talomyyjään.

Yhdessä etsimme tyylisi ja teemme sinulle kodin, joka täyttää unelmasi.

Ota yhteyttä