Juuri sopiva asumisvalmis koti valmiille tontille helposti ja vaivattomasti

Unelmoitko kodin rakentamista, mutta paikka puuttuu, tietoa on vähän ja budjettikin pelottaa? Tontti + Talo -palvelu tarjoaa haaveidesi kodin valmiiksi rakennettuna maatöitä ja nurmimultaa myöten!

Älä turhaan odottele tonttijonoissa – Tontti + Talo -palvelu tarjoaa talopaketin lisäksi valmiin rakennuspaikan. Siis täysin valmiita muuttovalmiskoteja pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Tämä paketti on juuri niin ihanan vaivaton kuin kuulostaa – saat kaiken maanrakennuksesta ulkomaalaukseen ja postilaatikon asennukseen asti! Sinulle jää vain projektin hauskin osuus: sisutusmateriaalien valinta vaivattomasti sisustussuunnittelijamme kanssa.

Täysin valmis talo kiinteään hintaan – rakennuspaikkaa myöten!

  • Paketti sisältää tontin tai tonttiosuuden valmiina – kauppa tehdään lainmukaisesti laillistetun kiinteistövälittäjän ja julkisen kaupanvahvistajan kanssa.
  • Asemakaavan mukaan suunniteltu, juuri rakennuspaikalle optimaalisesti toteutettu talopaketti maanrakennusta ja perustustöitä myöten.
  • Ei huolta rakennusluvista, pääsuunnittelijan tai vastaavan mestarin hankinnasta – kaikki hoituu kauttamme satojen kohteiden kokemuksella.
  • Sähkö- ja vesiliittymät, kiintokalusteet, ulkomaalaus ja pihatyöt sisältyvät pakettiin. Saat kuitenkin itse valita muun muassa asunnon sisustusmateriaalit sisustussuunnittelijan avustuksella, kiintokalusteet ja ulkovärityksen.
  • Maksat varainsiirtoveron vain tontin osalta (4 %).

Jotta matka uuteen kotiin olisi vielä helpompi, sinulla on mahdollisuus “siltalainoitukseen” rakentamisen ajaksi. Voit myydä entisen asuntosi vasta uuden valmistuttua – muutat vain kerran!

Myytävät kohteet

Kotiunelmat toteutuvat huolettomasti Tontti + Talo -palvelun avulla. Ota suunta kohti uutta kotia helpoimmalla mahdollisella tavalla – aloita tutustumalla myytäviin kohteisiimme.

Katso myytävät kohteemme

Tonttia myymässä?

Me hoidamme kaiken ilman kustannuksia myyjälle! Sinun ei tarvitse etsiä ostajaa, murehtia tontin lohkomista tai vanhojen rakennusten mahdollisesta purkamisesta. Myy koko tontti tai osa siitä: nopeat ja turvalliset kaupat hoituvat mutkitta Tontti + Talo -palvelun kautta.

Lue lisää ja tarjoa tonttia

Ota yhteyttä

Mikko Yli-Ollila
040 578 7418
mikko.yli-ollila@den.fi
  • Jätä yhteydenottopyyntö