Uusi Ideal-mallisto – valmiiksi suunniteltu

Olemme suunnitelleet Ideal-mallistomme viimeisen päälle valmiiksi. Jokainen Ideal-malliston talo on syntynyt reseptillä, jossa olemme kuunnelleet asiakkaidemme unelmia ja toiveita herkällä korvalla ja luoneet koteja, jotka vastaavat perheiden ja tonttien asettamiin erilaisiin tarpeisiin. Niissä yhdistyvät Designtalon itse itselleen asettamat korkeat laatuvaatimukset sekä viimeisen päälle valmiiksi mietittyjen kotien kustannustehokkuus.
Kokenut ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelutiimimme on miettinyt toimivat kokonaisuudet täyttämään nykyaikaisen asumisen tarpeet.

Kodit ovat harkittuja kokonaisuuksia, joissa on valmiiksi suunnitellut tilaratkaisut. Pääset tekemään Ideal-malleihin monia keskeisiä valintoja – voit valita mieleisesi sisustusmateriaalit ja varusteet Designtalon laajoista valikoimista. Valmiiksi mietittyjen tilaratkaisujen ansiosta pystymme rakentamaan aidon, muuttovalmiin Designtalon erittäin järkevään hintaan.

Designtalo Ideal edustaa kauttaaltaan tyylikästä, suomalaiseen makuun sopivaa pelkistettyä tyyliä. Plus-malleissa ulkoasu on skandinaavisen moderni – taloissa on pystyverhous ja jyrkkä kattokaltevuus. Vaikka Ideal-kotisi on viimeisen päälle mietitty, voit varustella sitä monilta osin. Katso alta tarkemmin, mitä valintoja pääset tekemään.

Lisävarusteet

Käytössäsi on laaja Designtalon varustevalikoima, joista voit valita tarvitsemasi lisävarusteet, esimerkiksi kurapisteet, lisäsuihkut ja monet muut.

Ulkoverhoilu

Ideal-ulkoverhoilun voit valita mielesi mukaan joko vaaka- tai pystyverhouksena.

Terassit ja kuistit

Voit varustella kotiasi erilaisilla terasseilla ja kuisteilla tarpeidesi mukaan.

Vesikate

Valitse kotiisi mieleisesi vesikatemateriaali ja -väri Designtalon valikoimista

Ikkunat ja ovet

Ikkunat ja ovet sekä niiden värit on valittavissa Designtalon ikkuna- ja ovimallistoista.

Vino sisäkatto

Halutessasi voit lisätä avaruutta olohuone–keittiö-kokonaisuuteen valitsemalla tilaan vinon sisäkaton