Ideal 120

  • Kerroksia: 1
  • Kerrosala: 120 m²
  • Huoneistoala: 105 m²
  • Huoneita: 5 h + k

Tässä neljän makuuhuoneen kodissa on tehokas pohjaratkaisu. Avara olohuone on kodin sydän ja keittiö sijoittuu mukavasti omaan kulmaukseensa. Makuuhuoneista kolme sijoittuu toiselle puolelle taloa, joten päämakuuhuone jää taloon toiseen päähän, omaan rauhaansa. Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy myös vaatehuone. Kodinhoitohuone toimii myös arkieteisenä oman ulko-oven ansiosta.

Tilaa esite

Hinta muuttovalmiina: Valitse paikkakunta nähdäksesi talomallin hinnan.

Hinta rakennuspaikkakunnallasi (ei sisällä lämmönlähdettä). Designtalo pidättää oikeuden muutoksiin sekä oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti.

Kiinnostuitko tästä talomallista?
Kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous tästä!

Toimitussisältö

Kysy lisää tästä talomallista

Ideal 127 Plus pääkuva

Tutustu valmistuneisiin koteihin

Nordic Classic Käpylä Rauma Ruokailutila

Koti valmiina elämää varten

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin.

Onko tässä tuleva kotisi?

Tietoa ja inspiraatiota

Artikkelit

Turvallisesti kohti uutta kotia 

Talonrakennusprojekti on yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten kumppania valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota useampaan tekijään.  Rakennusala on haastavassa tilanteessa raaka-aineiden hinnanvaihteluiden, markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation johdosta.
Lue lisää