Ideal 111

  • Kerroksia: 1
  • Kerrosala: 111 m²
  • Huoneistoala: 97 m²
  • Huoneita: 4 h + k

Ideal 111 on tyylikäs koti, jossa avaraan ja tilavaan olohuone-keittiöön tulvii paljon valoa suurten ikkunoiden ansiosta. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhdessä rytmikkään ja fiksun kokonaisuuden. Kolmen makuuhuoneen talossa päämakuuhuone on omassa rauhassaan toisella puolella taloa. Kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna muodostavat puolestaan oman kokonaisuutensa yhdellä talon sivulla.

Tilaa esite

 

Hinta muuttovalmiina: Valitse paikkakunta nähdäksesi talomallin hinnan.

Hinta rakennuspaikkakunnallasi (ei sisällä lämmönlähdettä). Designtalo pidättää oikeuden muutoksiin sekä oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti.

Kiinnostuitko tästä talomallista?
Kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous tästä!

Toimitussisältö

Kysy lisää tästä talomallista

Ideal 127 Plus pääkuva

Tutustu valmistuneisiin koteihin

Nordic Classic Käpylä Rauma Ruokailutila

Koti valmiina elämää varten

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin.

Onko tässä tuleva kotisi?

Tietoa ja inspiraatiota

Artikkelit

Turvallisesti kohti uutta kotia 

Talonrakennusprojekti on yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten kumppania valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota useampaan tekijään.  Rakennusala on haastavassa tilanteessa raaka-aineiden hinnanvaihteluiden, markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation johdosta.
Lue lisää