Designtalo on suosituin muuttovalmis koti

Designtalo on vahvistanut asemaansa muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtajana, kertoo Rakennustutkimus RTS:n Omakotirakentajatutkimus 2023/24. Designtalo toimitti tutkimuksen mukaan 20 prosenttia kaikista Suomen muuttovalmiista omakotitaloista.

Designtalo on ollut jo vuosia Suomen johtavia talomerkkejä, mutta vuonna 2023 se onnistui kasvattamaan kaulaa kilpailijoihin selvästi. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja sekä euroissa että toimitettujen talojen lukumäärässä mitattuna. Rakennusalan vaikeista ajoista huolimatta Designtalo on panostanut kasvuun. Helmikuussa lanseerattiin täysin uudistunut talomallisto, joka on syntynyt asiakkaita kuunnellen ja omien asiantuntijoiden voimin.

DEN Finland toimitti joka kolmannen muuttovalmiin omakotitalon

Designtalo on osa DEN Finlandia, joka on kolmella tuotemerkillään Suomen suurin pientalorakentaja. Designtalon lisäksi DEN Finlandiin kuuluvat hirsitalomerkki Finnlamelli sekä Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa.

Tuoreen Omakotirakentajatutkimuksen mukaan DEN on toimialan selkeä markkinajohtaja. Muuttovalmiiden omakotitalojen osalta DENin markkinaosuus on noin 30 % ja koko omakotitalomarkkinan osalta noin 23 %. Viime vuonna DEN toimitti siis noin joka neljännen omakotitalon ja joka kolmannen muuttovalmiin omakotitalon.

DEN on onnistunut vahvistamaan asemaansa markkinoilla systemaattisen ja pitkäjänteisen kehitystyön ansiosta. Yhtiö on parantanut suhteellista kannattavuuttaan ja investoi tulevaisuuteen kehittämällä toimintaansa ja tuotevalikoimaansa.

Asiakkailla on monta syytä valita Designtalo

Omakotirakentajatutkimuksen mukaan talotoimittajan valintaan vaikuttavat eniten toimittajan luotettavuus, arvostus ja toimitusvarmuus. Ratkaisevia tekijöitä nämä olivat 63 %:lle vastaajista ja tärkeitä 17 %:lle. Lisäksi omakotirakentajat arvostavat yleistä laatutasoa, hyviä talomalleja, yksilöllistä suunnittelua sekä myyjän luotettavuutta ja ammattitaitoa.

Designtalon asiakkaat pitävät erityisen tärkeänä talotoimituksen korkeaa valmiusastetta sekä mahdollisuutta tutustua taloon ennen päätöksentekoa. Myös myyjän ammattitaito, oma aikaisempi kokemus tai tuttavan suositus sekä edullinen hinta ovat ovat olleet Designtalon asiakkaille tärkeitä valintakriteereitä.

Lisää lukemista

Artikkelit

6+1 vinkkiä tontin hankintaan

Kun haave omasta kodista alkaa konkretisoitua, ensimmäinen askel on löytää täydellinen tontti unelmien Designtalolle. Tontin valinta ennen tarkempia rakennussuunnitelmia on […]
Lue lisää
Ajankohtaista

Designtalo on suosituin muuttovalmis koti

Designtalo on ollut jo vuosia Suomen johtavia talomerkkejä, mutta vuonna 2023 se onnistui kasvattamaan kaulaa kilpailijoihin selvästi. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja sekä euroissa että toimitettujen talojen lukumäärässä mitattuna.
Lue lisää