Designtalon mallisto uudistui – lukuisia uusia talomalleja ja kokonaan uusi tyyli

Designtalon uudistunut talomallisto on nyt lanseerattu. Uudessa muunneltavassa mallistossa on viisi eri tyyliä ultramodernista maalaisromanttiseen, ja jokaisesta tyylistä löytyy lukuisia eri talomalleja. Uudistus palvelee erityisesti asiakkaita, jotka kaipaavat yksilöllistä kotia – jotain täysin uniikkia – sillä mallisto mahdollistaa hyvin monenlaiset ratkaisut.

Arte-talomalli

Viisi erilaista tyyliä – unelmien koti jokaiseen makuun

Uudistetut talomallit edustavat viittä eri tyyliä trendikkäästä ja modernista perinteiseen:

Figura-talomalli
Linea-talomalli

Nova – uusi skandinaavinen tyyli on vastaus asiakkaiden toiveisiin

Uudet Nova-talomallit tuovat muunneltavaan talomallistoon täysin uuden tyylin. Nova-kotien tilaratkaisu on selkeä ja moderni, mutta erityisesti ulkoasu on jotain, mitä Designtalolla ei ole aikaisemmin nähty. Nova yhdistää klassisen tyylin ristikkoikkunoineen moderniin selkeälinjaiseen arkkitehtuuriin. Lopputulos on moderni kartanotyyli, joka tarjoaa näyttävyyttä ja ripauksen ylellisyyttä.

Nova-talomalli

Muunneltavat talomallit toimivat sellaisenaan tai niitä voi räätälöidä lähes rajattomasti

Uudistuksen myötä talomallisto sai myös uuden, kuvaavan nimen: muunneltava talomallisto. Muunneltavuus tarkoittaa sitä, että asiakas voi valita valmiin pohjan sellaisenaan tai pienin muutoksin, tai vaihtoehtoisesti myyjä voi muunnella talopaketin täysin asiakkaan tarpeiden pohjalta. Muuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Lopputuloksena on asiakkaan unelmien koti.

Fresko-talomalli

Lisää lukemista

Ajankohtaista

Designtalo on suosituin muuttovalmis koti

Designtalo on ollut jo vuosia Suomen johtavia talomerkkejä, mutta vuonna 2023 se onnistui kasvattamaan kaulaa kilpailijoihin selvästi. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja sekä euroissa että toimitettujen talojen lukumäärässä mitattuna.
Lue lisää