Ideal 123 Plus julkisivu kuva

Taloesittely Kuopiossa

Harjunniementie 31, Kuopio

11.6.2023 12:00-15:00

Mallisto: Ideal

Esittelyssä upeisiin maisemiin, järven rannalle valmistunut Ideal-koti. Tästä kompaktin kokoisesta muuttovalmiista talosta löytyy kaikki, mitä perhe tarvitsee. Valoisaan keittiö-ruokailu-oleskelutilaan on lisätty tunnelmallinen takka sekä vino sisäkatto avartamaan tilaa entisestään. Keittiö on suunniteltu täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Tilaan on myös lisätty pariovet, joiden kautta päästään siirtymään ulos terassille nauttimaan säästä, ruuasta ja seurasta. Näyttävän kokonaisuuden kruunaa ristikkoikkunat. Terassilta käy myös kulku kodinhoitohuoneeen kautta saunaosastolle. Arjessa kaivattua säilytystilaa on huomioitu erityisesti kodinhoitohuoneessa ja eteisessä. Makuuhuoneita on kolme. Kerrosalaa tässä kohteessa on 123 m² ja huoneistoalaa 108 m².

Samanaikaisesti esitellään toinen tyylikäs Ideal-koti, joten tämä on tilaisuutesi vierailla kahdessa vastavalmistuneessa kohteessa samalla kertaa, saada inspiraatiota asumiseen ja keskustella talomyyjän kanssa talohaaveistasi!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!