Ideal 121 pääkuva

Taloesittely Kuopiossa

Metsätähdenkatu 21, Kuopio

11.6.2023 12:00-15:00

Mallisto: Ideal

Opasteet Hiltulanlahdenkadulta.

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen taloon, jossa on käytännöllinen pohjaratkaisu. Tyylikkäästi sisustettu koti mukailee valmiiksi suunniteltua Ideal 121 -talomallia. Talon keskipisteenä on avara keittiö-ruokailutila-olohuone, jota korostaa vino sisäkatto. Koko seinän mittaisen avokeittiön kruunaa istumapaikoilla täydennetty niemeke. Viehättävälle terassille/pergolalle käy kulku oleskelutilan puolelta. Talossa on yhteensä kolme makuuhuonetta ja kaksi wc-tilaa. Päämakuuhuoneessa on vakiomallin mukaisesti trendikäs vaatehuone, joka löytyykin monen toivelistalta. Pesuhuoneeseen on haluttu lisätä vielä toinen suihku helpottamaan perhearkea. Eteisen yhteydessä on arkieteinen ja kaappeja, jotta ulkovaatteille on riittävästi säilytystilaa. Tässä näyttävässä kohteessa on kerrosalaa 121 m² ja huoneistoalaa 106 m².

Samanaikaisesti esitellään toinen fiksusti suunniteltu Ideal-koti, joten tämä on tilaisuutesi vierailla kahdessa vastavalmistuneessa kohteessa samalla kertaa, saada inspiraatiota asumiseen ja keskustella talomyyjän kanssa talohaaveistasi!

Esiteltävän kohteen pohjakuva. Huomioithan, että julkisivun mallinnuskuva on visualisointi eikä vastaa suoraan esiteltävää taloa.

Kodin esittelee

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!