Ideal 162

  • Kerroksia: 2
  • Kerrosala: 162 m²
  • Huoneistoala: 136,5 m²
  • Huoneita: 5 h + k

Tämän monipuolisen, kaksitasoisen kaupunkikodin alakerrassa tapahtuu toiminnallisia asioita, ja yläkerrassa rauhoitutaan. Alakerrassa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama tila sekä arkea sujuvoittava kodinhoitohuone, erillinen wc ja saunatilat. Yläkerrasta löytyy puolestaan neljä makuuhuonetta, ja päämakuuhuoneen yhteydestä tilava vaatehuone. Yläkerran aulasta saa mukavasti työpisteen tai vaikkapa pelinurkkauksen ja tilavan wc:n yhteyteen saa kunnolliset kylpytilat niin halutessaan.

Tilaa esite

Hinta muuttovalmiina: Valitse paikkakunta nähdäksesi talomallin hinnan.

Hinta rakennuspaikkakunnallasi (ei sisällä lämmönlähdettä). Designtalo pidättää oikeuden muutoksiin sekä oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti.

Kiinnostuitko tästä talomallista?
Kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous tästä!

Toimitussisältö

Kysy lisää tästä talomallista

Designtalo Auroran Ruusu keittiö

Hyödynnä rakentajan kevätedut

Kevätkampanjasta löydät erilaisia etuja energiatehokkuuteen sekä ympäristö- ja budjettiystävälliseen lämmitykseen. Edun arvo on jopa 10 000 €! Osallistu myös kevätarvontaan.

Ideal 127 Plus pääkuva

Tutustu valmistuneisiin koteihin

Nordic Classic Käpylä Rauma Ruokailutila

Koti valmiina elämää varten

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin.

Onko tässä tuleva kotisi?

Tietoa ja inspiraatiota

Designtalo Auroran Ruusu keittiön saareke
Artikkelit

Talomyyjä on kodista haaveilijan paras kaveri

Matka talohaaveista unelmakotiin ei ole pitkäkään, kun kaverina on ammattitaitoinen talomyyjä. Elämäsi tärkeimpään projektiin saat selkeimmät suuntaviivat jo ennen peruuttamattomia päätöksiä, kun uskallat ottaa yhteyttä talomyyjään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
Lue lisää