Ideal 162

  • Kerroksia: 2
  • Kerrosala: 162 m²
  • Huoneistoala: 136,5 m²
  • Huoneita: 5 h + k

Tämän monipuolisen, kaksitasoisen kaupunkikodin alakerrassa tapahtuu toiminnallisia asioita, ja yläkerrassa rauhoitutaan. Alakerrassa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama tila sekä arkea sujuvoittava kodinhoitohuone, erillinen wc ja saunatilat. Yläkerrasta löytyy puolestaan neljä makuuhuonetta, ja päämakuuhuoneen yhteydestä tilava vaatehuone. Yläkerran aulasta saa mukavasti työpisteen tai vaikkapa pelinurkkauksen ja tilavan wc:n yhteyteen saa kunnolliset kylpytilat niin halutessaan.

Tilaa esite

Hinta muuttovalmiina: Valitse paikkakunta nähdäksesi talomallin hinnan.

Hinta rakennuspaikkakunnallasi (ei sisällä lämmönlähdettä). Designtalo pidättää oikeuden muutoksiin sekä oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti.

Kiinnostuitko tästä talomallista?
Kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous tästä!

Toimitussisältö

Kysy lisää tästä talomallista

Ideal 127 Plus pääkuva

Tutustu valmistuneisiin koteihin

Nordic Classic Käpylä Rauma Ruokailutila

Koti valmiina elämää varten

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin.

Onko tässä tuleva kotisi?

Tietoa ja inspiraatiota

Artikkelit

6+1 vinkkiä tontin hankintaan

Kun haave omasta kodista alkaa konkretisoitua, ensimmäinen askel on löytää täydellinen tontti unelmien Designtalolle. Tontin valinta ennen tarkempia rakennussuunnitelmia on […]
Lue lisää
Ajankohtaista

Designtalo on suosituin muuttovalmis koti

Designtalo on ollut jo vuosia Suomen johtavia talomerkkejä, mutta vuonna 2023 se onnistui kasvattamaan kaulaa kilpailijoihin selvästi. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja sekä euroissa että toimitettujen talojen lukumäärässä mitattuna.
Lue lisää