Ideal 132

  • Kerroksia: 1
  • Kerrosala: 132 m²
  • Huoneistoala: 116 m²
  • Huoneita: 5 h + k

Ideal 132 on kaunis ja toimiva koti suuremmallekin perheelle. Kodissa on runsaasti tilaa niin yhteiselle ajanvietolle kuin omalle rauhalle. Päämakuuhuone sijaitsee erillään muista makuuhuoneista ja sen yhteydessä on tilava vaatehuone. Keittiössä on reilusti tilaa koko seinän pituisen kalusteseinän ja suuren saarekkeen ansiosta. Arkieteinen ja kulku tilavaan kodinhoitohuoneeseen suoraan ulkokautta helpottavat arjen askareita.

Tilaa esite

Hinta muuttovalmiina: Valitse paikkakunta nähdäksesi talomallin hinnan.

Hinta rakennuspaikkakunnallasi (ei sisällä lämmönlähdettä). Designtalo pidättää oikeuden muutoksiin sekä oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti.

Kiinnostuitko tästä talomallista?
Kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous tästä!

Toimitussisältö

Kysy lisää tästä talomallista

Ideal 127 Plus pääkuva

Tutustu valmistuneisiin koteihin

Nordic Classic Käpylä Rauma Ruokailutila

Koti valmiina elämää varten

Muuttovalmiin kodin rakentaminen on paitsi helppoa, myös selkeää. Tiedät sopimusta tehdessäsi mitä kotisi tulee maksamaan. Rakennusluvan saatuasi saat tietoosi myös kotisi valmistumispäivämäärän.

Rakentamisen alkaessa huolehdimme kaikesta, perustuksista lähtien aina sisustustöihin ja kalusteasennuksiin.

Onko tässä tuleva kotisi?

Tietoa ja inspiraatiota

Ajankohtaista

Designtalo on suosituin muuttovalmis koti

Designtalo on ollut jo vuosia Suomen johtavia talomerkkejä, mutta vuonna 2023 se onnistui kasvattamaan kaulaa kilpailijoihin selvästi. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja sekä euroissa että toimitettujen talojen lukumäärässä mitattuna.
Lue lisää