Designtalo talot muuttovalmiina ystävät terassilla

Voita 10 000 €:lla
talonrakennusrahaa!

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista? Designtalo luo näköisesi puitteet elämäsi parhaisiin hetkiin, lasten leikkeihin, kodin askareisiin ja rentoutumiseen, sekä ikimuistoisiin juhliin. 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa 10 000 € arvosta talonrakennusrahaa tulevaan Designtaloosi! 

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa. Arvonta on suunnattu oman kodin rakentamista suunnitteleville yksityishenkilöille. Palkintona on 10 000 € arvoinen Designtalo-lahjakortti, jonka voit käyttää uuden talopaketin oston yhteydessä. Katso arvonnan säännöt ja lisätiedot henkilötietojen käsittelystä täältä.

Arvonta on suoritettu. Arvonnan voitti Ossi K. Nurmijärveltä. Onnittelut!

Näistä syistä kannattaa valita Designtalo

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Vimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Arvonnan säännöt

Designtalon talonrakennusrahan arvonta

1. Arvonnan järjestäjä: Designtalo / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

2. Arvonnan yhteydessä tallennettuja henkilötietoja käsitellään Den Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä määritellyllä tavalla.

3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus arvontaan on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät tai kampanjan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Osallistuminen on ilmaista.

4. Kampanja-aika: Arvontaan voi osallistua 1.12.2022-31.1.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 2.2.2023. Designtalo pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

5. Palkinnot: Designtalo arpoo kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden kesken 10 000 € Designtalo-lahjakortin. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk voiton ilmoituksesta. Lahjakortin voi käyttää uuden muutto- tai sisustuvalmiin Designtalo-talopaketin oston yhteydessä.

6. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa mahdollisen arpajaisveron.

7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Designtalon verkkosivuilla designtalo.fi/voita-10000e-talonrakennusrahaa/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista Designtalolle. Voit kuitenkin poistua uutiskirje- ja taloesittelykutsulistalta milloin tahansa. Mikäli et halua saada kutsuja taloesittelyihin, voit lähettää viestiä markkinointi@den.fi.

8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän hallinoimissa kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

9. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

11. Palkinnon vaihto ja siirto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon siirtäminen toiselle henkilölle edellyttää Den Finland Oy:n suostumuksen.

12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. 

13. Mikäli voittaja on hankkinut kampanja-aikana Designtalon tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma laskusta (sis alv 24 %).

14. Kampanjan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

15. Voittaja sitoutuu talokohteen esittelyyn tuotteiden osalta Designtalon verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

16. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.