Nordic Classic Tammisaari 143 pääkuva

Taloesittely Karkkilassa

Peltosenpolku, Karkkila

17.10.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Tarkempi opastus kylteillä paikalle.

Esittelyssä Naantalin Asuntomessuiltakin tuttu Nordic Classic Tammisaari 143 -talomalli muunneltuna. Pohjaratkaisuun tehdyillä muutoksilla olemme luoneet muuttovalmiin kodin, joka täyttää juuri tämän perheen tarpeet ja tekee heidän arjestaan sujuvampaa. Neljän makuuhuoneen ja yhden vessan sijaan tässä kodissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi vessaa. Toinen vessoista löytyykin päämakuuhuoneen yhteydestä, kuten myös kaksi trendikästä vaatehuonetta. Eteisen yhteyteen on sen sijaan liitetty pieni varasto, jota on varusteltu kurakelejä ja lapsiarkea helpottavalla kurasyöpöllä. Kodin kruunaa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus. Huoneistoalaa kohteessa on 134 m² ja kerrosalaa on 146 m².

Samaan aikaan esitellään myös toinen käytännöllinen Ideal -tyylisuunnan koti, joka kutsuu sinut tutustumaan naapuritontilla. Tule kokemaan kahden Designtalon lumo ja löydä unelmiesi koti kertaheitolla!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!