Taloesittely Joensuussa

Junailijankatu 6, Joensuu

7.10.2023 10:00-14:00

Mallisto: Nordic Modern

Esittelyssä Tuusulan asuntomessukohde Puron innoittama, puuverhottu muuttovalmis talo. Tämä kaksikerroksinen ekotalo on toteutettu hengittävällä seinärakenteella. Huonejärjestys noudattaa Nordic Modern 153 -vakiomallin pohjaratkaisua. Alakerrasta löytyy työhuone sekä tyylikäs L-mallinen keittiö ja valoisa olohuone-ruokailutila, joiden näyttävistä ikkunoista avautuu näkymä terassille. Suorat portaat johtavat kodin toiseen kerrokseen, johon on sijoitettu kolme makuuhuonetta, saunatilat, vessa sekä kodinhoitohuone omalla vaatehuoneella. Yläaulasta on myös kulku parvekkeelle, joka antaa mahdollisuuden vilvoitella saunomisen lomassa. Kodissa on huoneistoalaa mukavat 129 m² ja kerrosalaa 156 m².

Tervetuloa inspiroitumaan modernin kodin pohjaratkaisusta sekä keskustelemaan rakentamisesta talomyyjän eli itse isännän kanssa!

Kuvat ovat esiteltävästä kohteesta. Voit myös tutustua kotiin etukäteen virtuaaliesittelyn kautta.

Tämä ainutlaatuinen koti etsii uusia asukkaita loppuvuodesta, joten nyt on mainio tilaisuus käydä tutustumassa myös ostomielessä!

Kodin esittelee

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!