Ideal 162 pääkuva

Taloesittely Helsingissä

Kekomäentie 7, Helsinki

13.9.2023 17:00-19:00

Mallisto: Ideal

Tule tutustumaan ihastuttavaan Ideal 162 -talomalliin! Tämä neljän makuuhuoneen muuttovalmis koti on noudattaa pitkälti vakiomallia. Talon päähän on lisätty autokatoksen ja varaston yhdistelmä. Ensimmäisen kerroksen käytännöllinen keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus kutsuu viettämään aikaa perheen kesken. Arkea sujuvoittaa L-mallinen keittiö, jossa on runsaasti säilytystilaa. Sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone löytyvät eteisen läheisyydestä.

Yläkertaan on sijoitettu kaikki neljä makuuhuonetta ja kylpyhuone. Pesutilat molemmissa kerroksissa helpottavat arkea ja on suosittu ratkaisu erityisesti lapsiperheissä. Päämakuuhuoneen yhteydessä on monen toivelistalta löytyvä vaatehuone. Yläaulasta tekee helposti toisen ajanviettopaikan, kuten pelinurkkauksen tai työpisteen. Tässä hurmaavassa kodissa on kerrosalaa yhteensä 162 m² ja huoneistoalaa 138 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan toimivalla pohjaratkaisulla toteutettuun kotiin sekä keskustelemaan lisää tarjoamistamme kotimahdollisuuksista!

Talon pohjakuva
Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Sanni Pohjonen

Länsi-Uusimaa

045 634 0786

sanni.pohjonen@designtalo.fi

Katso kaikki tulevat taloesittelyt