Ideal 111

Taloesittely Heinolassa

Sinilähteentie 36, Heinola

16.11.2023 17:00-19:00

Mallisto: Ideal

Tule tutustumaan ihastuttavaan Ideal 111 -talomalliin Heinolassa! Kodissa on kolme makuuhuonetta, käytännöllinen kodinhoitohuone sekä kaksi tyylikästä wc-tilaa. Keskipisteenä toimii avara olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön muodostama kokonaisuus, joka on viimeistelty asiakkaan toiveesta vinolla sisäkatolla. Eteisen yhteydestä löytyy vaatehuone, jossa kausivaatteet säilyvät kauniisti järjestyksessä. Asiakastoteutuksena tulevalle terassille pääsee kätevästi kodinhoitohuoneesta ja oleskelutilasta. Tämä koti tarjoaa toimivuutta ja tyylikkyyttä helposti yhdessä paketissa. Kerrosalaa on 111 m² ja huoneistoalaa 97 m².

Tervetuloa taloesittelyyn ihastelemaan talomallia ja keskustelemaan kotimahdollisuuksista talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Esiteltävän kohteen pohjakuva. Huomioithan, että julkisivun mallinnuskuva on visualisointi eikä vastaa suoraan esiteltävää taloa

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!