Ideal 111

Taloesittely Espoossa

Alustalaisentie 8a, Espoo

18.1.2024 17:00-19:00

Mallisto: Ideal

Esittelyvuorossa muuttovalmis Ideal 111 -koti pienillä asiakkaan toivomilla lisäyksillä. Makuuhuoneita on vakiomallin mukaisesti kolme, mutta pienentämällä hieman oleskelutilan kokoa, on onnistuttu lisäämään erillinen työtila pohjaratkaisuun. Kodinhoitohuone, pesutila ja sauna on sijoitettu kodin toiseen päähän. Arjen sujuvuutta lisää pesuhuoneen yhteyteen lisätty vessa. Kodin sydämenä toimii avoin keittiön-ruokailutilan-olohuoneen yhdistelmä, jossa on runsaasti luonnonvaloa, tilaa oleskeluun ja suuri niemeke. Olohuoneesta on helppo siirtyä suurelle terassille, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja illanviettoon ystävien ja perheen kesken. Lisäksi talon päätyyn on liitetty kätevä autokatos ja varasto. Kerrosalaa talossa on 111 m² ja huoneistoalaa on 97 m².

Tervetuloa ihastelemaan suositun Ideal-malliston kotia sekä keskustelemaan kotimahdollisuuksista talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!