Nordic Classic Käpylä 206 PT edestä

Paritaloesittely Kuopiossa

Metsätähdenkatu 23, 70870 Kuopio

3.9.2023 12:00-14:00

Mallisto: Nordic Classic

Opasteet Hiltulanlahdenkadulta.

Asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu muuttovalmis paritalo. Tämä pulpelttikattoinen paritalo on valmistunut upealle sijainnille Kuopion Hiltunlahteen. Etupihalta avautuu maisemat Vanuvuorelle ja takapiha rajoittuu metsään. Yhden asunnon huoneistoala on 91,5 m², mutta talon kokonaiskerrosala 205 m². Asuntokohtaiseen pohjaratkaisuun kuuluu kolme makuuhuonetta, näppärän kokoinen pesuhuone ja sauna, sekä vinolla sisäkatolla viimeistelty keittiö-olohuone -kokonaisuus. Pintamateriaalien sävymaailma on yhdistelmä hiekkaa ja tammea. Kodinhoitohuoneesta käy kulku takaterassilla, ja etukuistilta löytyy lämmintä varastotilaa. Julkisivua täydentää myös autokatos.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen sekä keskustelemaan talomyyjän kanssa kodin rakentamisesta ja pohjaratkaisujen muunneltavuudesta.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!