Tuomo Hassinen

Olen positiivinen ja humoristinen mies, joka nauttii tässä elämänvaiheessa lapsiperheen arjesta kaikkine kiireineen ja iloineen. Vapaa-aika kuluu kesäisin isolla porukalla ystävien kanssa asuntovaunuillen pitkin ja poikin kaunista Suomea. Ajan salliessa käyn mielelläni myös golfaamassa tai nautin aurinkoisista päivistä moottoripyörän selässä. Syksyllä metsä vetää puoleensa aktiviteetteineen. Olen asunut lähes 40 vuoden aikana erilaisissa omakotitaloissa ja käytännön kokemuksen myötä huomannut niiden hyviä ja huonoja ratkaisuja. Rakentamisesta kokemusta löytyy jo 80-luvulta, kun aloitin nuorena poikana työnteon talotehtaalla elementtien parissa.

Uskon vahvasti, että yhdessä löydämme sinulle ja perheellesi parhaat ratkaisut Designtalon tyylikkäästä mallistosta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarkemmat toimialueet

Hankasalmi, Hartola, Joutsa, Jyväskylä, Jyväskylän mlk, Jämsä, Jämsänkoski, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kivijärvi, Korpilahti, Kuhmoinen, Laukaa, Leivonmäki, Luhanka, Multia, Muurame, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Saarijärvi, Sumiainen, Suolahti, Sysmä, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Ristiina.

Toimiston osoite

Ahjokatu 18, 40320 Jyväskylä, Suomi