Tuusulan asuntomessut kohde 13 Designtalo Puro työhuone

Asumisen trendit 2021: läheltä luontoa ja luonnon ehdoilla

28.1.2021

2020-luvulla trendikästä asumista kuvastaa erinomaisesti laadukas ja ekologinen muuttovalmis talo, joka sijaitsee sopivan lähellä luontoa – sen merkitys suomalaisten hyvinvoinnille on suuri aina vain.

Viime vuosina puhuttanut kaupungistuminen ei välttämättä tarkoita hektistä arkea suurten kaupunkien liikekeskustoissa pienessä asunnossa. Päinvastoin, sillä ihan omaan omakotitaloon mieleisellä, rauhallisella paikalla mahtuvat isommatkin haaveet. Erillistalo onkin edelleen suomalaisten ihanteellisin asumismuoto, ja suomalaiset haluavat omalta kodiltaan rauhaa ja rentoutumista.

Vuonna 2021 sisustukseen luodaan luonnonmateriaaleilla harmoniaa, jossa on pieni ripaus nostalgiaa. Materiaaleista puu on myös tänä vuonna ykkönen – erityisesti tyylikäs tammi pukee monia koteja. Muutkin luonnonmateriaalit kotona antavat tilaa hengittää. Pellava, puuvilla, villa ja nahka näkyvät sisustuslehdissä, ja jo viime vuonna ihastuttanut rottinki pysyy suosiossa.

Luontotrendin kanssa käsi kädessä kulkee ehkä ilahduttavin pitkäaikainen ilmiö, ekologisuus ja eettisyys. Se näkyy paitsi ajallisina kerroksellisuutena huonekaluissa (käytettynä löydetyt aarteet, onko mitään parempaa!), myös kestävänä rakentamisena. Trendin kärjessä on Designtalon ECO2-mahdollisuus, jossa talon toteutuksessa on otettu huomioon energiatehokkuus.

Etätyöelämä tuo muodikkaaseen sisustukseen työhuoneen toimivimmat ratkaisut: tyylikkäin koti tietenkin toimii! Arkea sujuvoittavat ratkaisut yhdistettynä pehmeisiin, lämpimiin materiaaleihin tekevät työstä kotona miellyttävää. Väreissä jyräävät edelleen luonnolliset, pehmeät sävyt. Jotain raikasta mahtuu kuitenkin mukaan: Esimerkiksi väri-instituutti Pantonen toinen vuoden väri harmonisen harmaan rinnalla on aurinkoenergiaa sykkivä keltainen! Mahtavista kotikuvistamme löydät iloista inspiraatiota myös kirkkaan keltaisiin väripilkkuihin kotona.

talomyyjän tapaaminen

Ota meihin yhteyttä

Tee elämäsi paras päätös ja rakennuta oma Designtalosi. Ota yhteyttä alueesi myyjään, niin suunnitellaan yhdessä uusi koti perheellenne.