Uudet Ideal-mallit ennakkoesittelyssä Joensuussa

Merimiehenkatu 37, 80100 Joensuu

20.11.2022 11:00-15:00


Haaveiletko rakentamisesta lähivuosina? Tervetuloa kuulemaan tarjoamistamme kotimahdollisuuksista sekä tutustumaan Designtalon uusiin Ideal-malleihin!

Yksilöllisesti muunneltavan Nordic-mallistomme rinnalla on suuren suosion saanut, valmiiksi suunniteltu ja edullinen Ideal-mallisto, joka on täydentymässä uunituoreilla talomalleilla. Tule lunastamaan ennakkovaraajan etu ja osallistumaan 300 euron arvoisen Finnish Design Shop -lahjakortin arvontaan. Tartu tilaisuuteen – nyt on mahdollisuus tutustua uutuuksiin ensimmäisten joukossa yhdessä asiantuntevan talomyyjän kanssa!

Kokenut ja vahvan aluetuntemuksen omaava talomyyjämme Tuure Haavisto antaa mielellään kokonaiskustannusarvion unelmakodistasi ja neuvoo projektin eteenpäin viemisessä. Pannu on kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Olet tervetullut myös lasten kanssa!

Tapahtumassa paikalla

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!