Designtalon muunneltavan malliston Nova-koti valmistunut sisustusvalmiina

Tontti-ilta Pakkalassa – vinkit rakentamisen ensiaskeleille!

Pakkalankuja 7, Vantaa

8.11.2023 16:00-19:00

Haaveiletko unelmakodin rakentamisesta Uudellemaalle, mutta kaipaat apua aloittamiseen ja sopivan tontin valintaan? Tontti-ilta Pakkalassa on juuri sinulle!

Tiedämme, että monia mietityttää rakennuspaikkaan liittyvät seikat ja siksi kutsumme sinut mukaan Vantaan Designtalo Studiolla järjestettävään rentoon Tontti-iltaan 8.11. klo 16-19. Designtalon ammattilaiset ovat paikan päällä juuri sinua varten, valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Tapahtumassa kerromme sinulle parhaat vinkkimme tontin valintaan: mitä on hyvä huomioida tontin valinnassa, miten lupaprosessi etenee ja miten pohjatutkimukset hyödyttävät sinua. Lisäksi voimme tarkastella yhdessä tonttikarttoja, tehdä alustavia budjettilaskelmia sekä keskustella rakennushankkeen rahoituksesta ja rakennusprojektin eri vaiheista. Tapahtumaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan tähän inspiroivaan ja tiedon täyteiseen tapahtumaan. Ota ensiaskeleet kohti unelmiesi kotia yhdessä Suomen suurimman pientalotoimittajan, DEN Finlandin, kanssa!

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

Sanni Pohjonen

Länsi-Uusimaa

045 634 0786

sanni.pohjonen@designtalo.fi

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!