Ideal 123 plus pääkuva

Ideal-ilta Kuopiossa

Designtalo Studio, Kylmämäentie 9, Kuopio

15.11.2022 17:00-19:00

Haaveiletko rakentamisesta lähivuosina? Kiinnostaako uunituoreet Ideal-mallit tai muuttovalmiin talon rakentamiskustannukset?

Tervetuloa kuulemaan tarjoamistamme kotimahdollisuuksista sekä tutustumaan ennakkoon suositun Ideal-malliston upouusiin talomalleihin! Yksilöllisesti muunneltavan Nordic-mallistomme rinnalla on suuren suosion saanut, valmiiksi suunniteltu ja edullinen Ideal-mallisto, joka on lähiaikoina täydentymässä uunituoreilla talomalleilla. Tartu tilaisuuteen – nyt on mahdollisuus tutustua uutuuksiin ensimmäisten joukossa yhdessä asiantuntevan talomyyjän kanssa!

Kokenut ja vahvan aluetuntemuksen omaava talomyyjämme Eetu Rissanen antaa mielellään kokonaiskustannusarvion unelmakodistasi ja neuvoo projektin eteenpäin viemisessä. Pannu on kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Olet tervetullut myös lasten kanssa!

Tapahtumassa paikalla

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!