talomyyjän tapaaminen

Avoimet ovet Pakkalan Studiolla

Pakkalankuja 7, Vantaa

12.11.2022 10:00-14:00

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta tai mietityttääkö rakentamisen kustannukset? Tarvitsetko apua projektin käynnistämisessä?

Olet lämpimästi tervetullut Designtalon Avoimet ovet -tapahtumaan kuulemaan, kuinka vakavarainen ja vastuullinen DEN voi olla tukenasi jo rakentamisprojektin alkumetreistä lähtien. Meillä DENillä on vahva alueellinen tuntemus ja luotettavat pitkäaikaiset yhteistyökumppanit.

Tervetuloa kuulemaan tarjoamistamme kotimahdollisuuksista sekä tutustumaan ennakkoon Designtalon uusiin Ideal-malleihin! Yksilöllisesti muunneltavan Nordic-mallistomme rinnalla on suuren suosion saanut, valmiiksi suunniteltu ja edullinen Ideal-mallisto, joka on lähiaikoina täydentymässä uunituoreilla talomalleilla. Tartu tilaisuuteen – nyt on mahdollisuus tutustua uutuuksiin ensimmäisten joukossa yhdessä asiantuntevan talomyyjän kanssa!

Pannu on kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Myyjämme kertovat mielellään erilaisista vaihtoehdoista sekä antavat halutessasi kokonaiskustannusarvion ja neuvovat projektin eteenpäin viemisessä. Tilaisuudessa pääset jututtamaan rakentamisen asiantuntijoita, jotka antavat ajankohtaisimmat vinkit, sekä osallistumaan Finnish Design Shopin 300 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Olet lämpimästi tervetullut myös lasten kanssa!

TIETOISKUT

10:30 Maatyöt ja perustukset, Perustava / Janne Karppinen

11:30 Rakennushankkeen rahoitus, Aktia / Niko Aalto

12:30 Lämmitysjärjestelmät, Nilan / Janne Mommo

13:30 Hallinnanjakotontin ja oman tontin erot, Kiinteistötoimisto Sky Oy /  Mika Saavalainen

Lapsille ohjelmassa on kasvomaalausta, jonka toteuttaa Ideakarhu (käytössä ekologiset glitterit). Lisäksi on tarjolla ilmapalloja, väritystehtäviä sekä karkkia, limukkaa, pillimehuja ja tikkareita.

Tapahtumassa paikalla

Ari Kiviniemi

Ari Kiviniemi

Helsinki-Vantaa-Espoo

040 707 8547

ari.kiviniemi@den.fi

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

Jukka Pietarila

Jukka Pietarila

Helsinki-Vantaa-Espoo

041 468 6592

jukka.pietarila@designtalo.fi

Panu Pentinsaari

Panu Pentisaari

Helsinki-Vantaa-Espoo

040 637 7677

panu.pentinsaari@designtalo.fi

Sami Ikonen

Sami Ikonen

Itä-Uusimaa

040 665 6935

sami.ikonen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!