Talokirjan arvonnan säännöt

 1. Kilpailun järjestäjä: Designtalo / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät perheenjäsenineen eivät voi osallistua kilpailuun.
 3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.4.-30.6.2024 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 1.7.2024. Designtalo pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 4. Palkinto: Designtalo arpoo kilpailuaikana esitteiden tilanneiden tai ladanneiden kesken 250 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin. www.finnishdesignshop.fi
 5. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa arpajaisveron.
 6. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.
 7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Designtalon verkkosivuilla https://designtalo.fi/tilaa-esitteet/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.
 8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internet-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.
 9. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. 
 11. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.