Ideal 104

Tontti-ilta Kuopiossa – vinkit rakentamisen ensiaskeleille

Kylmämäentie 9, Kuopio

16.11.2023 15:00-18:00

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta Kuopion seudulle, mutta kaipaat asiantuntija-apua ja neuvoja tontin valintaan? Tontti-ilta Kuopiossa on suunniteltu juuri sinulle!

Liity mukaan Designtalo Studiolla järjestettävään Tontti-iltaan 16.11. klo 15-18. Tapahtumaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään, mutta tarjoaa arvokasta tietoa taloprojektisi käynnistämiseen.

Tapahtumassa jaamme parhaat vinkkimme tontin etsintään ja valintaan, lupaprosessin etenemiseen sekä pohjatutkimusten hyödyntämiseen. Yhdessä voimme myös tarkastella tonttikarttoja, tehdä alustavia budjettilaskelmia sekä keskustella rahoitusvaihtoehdoista ja rakennusprojektin eri vaiheista.

Tule viettämään tiedon täyteistä iltaa kanssamme ja ota ensiaskel kohti unelmiesi kotia yhdessä Suomen suurimman pientalotoimittajan, DEN Finlandin, kanssa!

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!