Ideal 118

Tontti-ilta Jyväskylässä – vinkit rakentamisen ensiaskeleille

Ahjokatu 18, Jyväskylä

16.11.2023 16:30-19:00

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta Keski-Suomessa, mutta kaipaat asiantuntija-apua ja neuvoja tontin valintaan? Tontti-ilta Jyväskylässä on suunniteltu juuri sinulle!

Liity mukaan yhdessä Finnlamellin kanssa järjestettävään Tontti-iltaan 16.11. klo 16:30-19 Jyväskylän Studiolla. Tapahtumaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään, mutta tarjoaa arvokasta tietoa taloprojektisi käynnistämiseen.

Tapahtumassa jaamme parhaat neuvot, mitä huomioida tontin valinnassa ja miten valita rakennuspaikalle sopiva talomalli. Yhdessä voimme myös tarkastella tonttivaihtoehtoja, laatia alustavia budjettilaskelmia sekä keskustella eri rahoitusvaihtoehdoista ja rakennusprojektin eri vaiheista.

Tule viettämään siis tiedon täyteistä iltaa kanssamme ja ota ensiaskel kohti unelmiesi kotia yhdessä Suomen suurimman pientalotoimittajan, DEN Finlandin, kanssa!

Kodin esittelee

Tuomo Hassinen

Tuomo Hassinen

Jyväskylä-Mikkeli

050 409 4316

tuomo.hassinen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!