Designtalon muunneltavan malliston valmistunut koti sisustusvalmiina

Taloesittelyssä sisustussuunnittelijan koti Helsingissä

Kölikuja 7, Helsinki

12.10.2023 16:00-19:00

Mallisto: Nordic

Oletko aina haaveillut omasta kodista tai harkitsetko kodin rakentamista? Tule taloesittelyyn tutustumaan Designtalon oman sisustussuunnittelijan vastavalmistuneeseen kotiin ja saamaan samalla tietoa pohjaratkaisujen muunneltavuudesta, sisustusvalmiista talopaketista sekä budjettiystävällisestä rakentamisesta.

Tämän sisustusvalmiin kodin suunnittelussa on huomioitu perheen tarpeet ja käytännölliset ratkaisut, pientä arjen luksusta unohtamatta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone on suunniteltu avaraksi kokonaisuudeksi, saunaosastolle on luotu spa-tunnelmaa valaistuksen ja ammeen avulla, ja noin 11 neliön kokoiset makuuhuoneet tarjoavat asumisen mukavuutta. Avokeittiötä täydentää käytännöllinen ruokakomero, joka on kuin piilopaikka arjen tarvikkeille. Kodinhoitotilassa on myös huomioitu koiratalouden tarpeet, ja siellä on erillisen uloskäynnin yhteydessä kätevä kurapiste.

Oleskelutilassa vallitsee kotoisa tunnelma, joka syntyy tilan korkeudesta, suurista ikkunoista, tunnelmallisesta takasta ja tietenkin perheen toteuttamasta sisustuksesta. Vaatehuoneella varusteltu vanhempien makuuhuone on sijoitettu olohuoneen jatkeeksi ja loput huoneet yläkertaan. Ylhäällä on toinen kylpyhuone sekä monikäyttöinen aula, joka sopii niin oleskeluun kuin toiseksi työpisteeksi. Lisäksi julkisivua koristaa jyrkkä harjakatto, terassi ja autokatos. Tässä kohteessa on tilaa ja mukavuutta – kerrosalaa 194 m² ja asuintilaa 158 m².

Paikan päällä odottavat ammattitaitoinen talomyyjämme sekä omakohtaisen kokemuksen jakava sisustussuunnittelijamme eli itse kodin asukas. Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan ja kuulemaan lisää rakentamisen mahdollisuuksista!

Kuvat ovat esiteltävästä kohteesta.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!