Nordic Classic Käpylä 162 julkisivu

Taloesittely Vaasassa

Ryövärinkarintie 5, Vaasa

22.11.2023 16:00-18:00

Mallisto: Nordic

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen Designtaloon Vaasan Vanhassa Satamassa! Kodin pohjaratkaisua on muunneltu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Kaikki kolme makuuhuonetta on sijoitettu vierekkäin, ja yhteen huoneista on luotu erillinen kirjastotila väliseinän avulla. Tämä tilanjako tarjoaa rauhaisan paikan lukuhetkiin ja rentoutumiseen.

Kodinhoitohuone helpottaa arjen askareita ja toimii kulkuväylänä tilavaan kylpyhuoneeseen ja saunaan. Olohuone on erillään keittiö-ruokailutilasta ja tarjoaa viihtyisän ympäristön yhdessäololle. Lisäksi hyvin varusteltu kulmakeittiö saarekkeineen muodostaa toimivan kokonaisuuden niin arjen askareisiin kuin juhlahetkiin. Talossa on yhteensä kerrosalaa 158 m² ja huoneistoalaa 141 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan inspiroiviin ja toimiviin tilaratkaisuihin sekä saamaan lisätietoa tarjoamistamme eri kotivaihtoehdoista!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!