Nordic Classic Hailuoto 117 edestä

Taloesittely Vaasassa

Ryövärinkarintie 16, 65380 Vaasa

8.6.2023 16:00-18:00

Mallisto: Nordic Classic

Astu sisään muuttovalmiiseen taloon, jonka pohjaratkaisussa on huomioitu asumisen helppous! Kodista löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa kummassakin on oma vaatehuone. Päämakuuhuoneesta käy kulku väljästi mitoitettuun kodinhoitotilaan, jossa arjen pyykkihuolto hoituu vaivattomasti. Kodinhoitohuoneen läheisyydessä on myös saunaosasto, joka tarjoaa rentoutumishetken päivän päätteeksi. Pesuhuoneesta löytyy toinen wc ja varaus ammeelle.

Keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus on täydellinen paikka perheen yhteiselle ajanvietolle ja arjen pyörittämiselle. Ruoanlaitto sujuu kätevästi maisemia ihaillen ja seurustellen muiden tilassa olevien kanssa. Tunnelmaa tähän avaraan kokonaisuuteen tuo vino sisäkatto, suuret ikkunat sekä takkatuli. Kerrosalaa on 117 m², ja huoneistoalaa 103 m². Vakiomallista poiketen tätä taloa koristaa korkea harjakatto.

Tervetuloa taloesittelyyn inspiroitumaan rakentamisesta sekä keskustelemaan talohaaveistasi ja pohjaratkaisun muunneltavuudesta talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Esiteltävän kohteen pohjakuva. Huomioithan, että julkisivun mallinnuskuva on visualisointi eikä välttämättä vastaa esiteltävää taloa.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!