Nordic Classic Käpylä 150 Plus takaa

Taloesittely Tuusulassa

Kuokkakuja, Lahela, Tuusula

30.5.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic

Tämä kaksikerroksinen talo on asiakkaan omista kuvista ja Nordic Classic Käpylä 150 -talomallin pohjalta toteutettu. Kodin tilava kulmakeittiö tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja säilytykseen. Olohuone on eroteltu omaksi tilakseen, ja sieltä käy kulku asiakastoteutuksena tulevalle terassille. Tunnelman tässä viihtyisässä tilassa kruunaa takkatuli. Sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy kurasyöpöllä varusteltu wc, mikä onkin suuri helpotus lapsi- ja eläinperheille. Makuuhuoneista yksi sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa, joista toisessa on tilava vaatehuone. Ylhäältä löytyy myös erillinen kodinhoitohuone, vessa ja oleskelutilaksi soveltuva yläaula. Rentoutumishetkiä hetkiä arkeen tarjoaa ammeella viimeistelty saunaosasto. Kerrosalaa on 159,5 m², ja huoneistoalaa 136 m².

Tervetuloa inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta ja keskustelemaan talomyyjämme kanssa lisää pohjaratkaisujen muunneltavuudesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.
talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!