Nordic Classic Käpylä 155 edestä

Taloesittely Seinäjoella

Säätykatu 10, Seinäjoki

21.6.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Opasteet Ruukintien – Eskoon risteyksestä.

Esittelyssä Nordic Classic Käpylä -talomallin pohjalta asiakkaan tarpeisiin muunneltu muuttovalmis koti. Valoisa keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus on tunnelmallinen ajanviettopaikka, jonka viimeistelee takka ja uloskäynti terassille. Ruoanlaitto sujuu kätevästi liedellä varustetulla saarekkeella maisemia ihaillen ja vieraiden kanssa seurustellen. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa on trendikäs vaatehuone, joka löytyykin monen toivelistalta. Iloa arkeen tuo kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä ja käytännöllinen arkieteinen. Saunasta pääsee näppärästi vilvoittelemaan terassille. Kodin julkisivun viimeistelee näyttävät ikkunat, joIsta avautuvat maisemat useaan suuntaan. Kohteessa on kerrosalaa 145,2 m² ja huoneistoalaa 126,8 m².

Tervetuloa inspiroitumaan sekä keskustelemaan lisää talomyyjän ja Novartin asiantuntijan kanssa rakentamisesta ja kodin kalustevalinnoista!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!