Nordic Modern 135 A takaa

Taloesittely Rovaniemellä

Kaukonlammenpolku 8, Rovaniemi

24.4.2023 16:00-19:00

Mallisto: Nordic Modern

Opasteet Myllymäentieltä.

Esittelyssä näyttävä Nordic Modern 135 A -talomallin koti, jota on suurennettu asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi. Muuttovalmis talossa on kerrosalaa 146 m² ja huoneistoalaa 133 m². Makuuhuoneita kodissa on neljä, joista yksi toimii hyvin myös työhuoneena. Päämakuuhuoneen viimeistelee tyylikäs walk-in-closet. Kodin hulppea olohuone-ruokailutila-keittiö -kokonaisuus kutsuu koko perheen koolle. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua, ja keittiösaareketta on täydennetty monin tavoin. Lisäksi kotiin on haluttu suuri kodinhoitohuone, joka tekee pyykkihuollosta helpompaa. Arjen askereiden jälkeen voikin siirtyä saunomaan ja rentoutumaan poreisiin katetulle terassille, joka on asiakastoteutus. Pesuhuoneen kaksi suihkua on sijoitettu vastakkain.

Samaan aikaan taloesittelyn kanssa järjestetään Designtalon Talomessut, jossa esittelyssä kolme erilaista Nordic-malliston muuttovalmista kotia. Tervetuloa Talomessuille tutustumaan valmistuneisiin kohteisiin ja keskustelemaan omakotitalon rakentamisesta alan ammattilaisten kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Arto Kuha

Arto Kuha

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 547 6091

arto.kuha@designtalo.fi

Joni Savela

Joni Savela

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 669 5553

joni.savela@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!