Taloesittely Rovaniemellä

Kaukonlammenpolku 5, Rovaniemi

24.4.2023 16:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Opasteet Myllymäentieltä.

Seuraavana esittelyssä Nordic Classic Käpylä -tyylisuunnan koti muunneltuna asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi. Arkieteinen tuo perheen kaipaamaa säilytystilaa eteisen yhteyteen. Käytävältä käy kulku kolmeen makuuhuoneeseen sekä kodikkaaseen oleskelutilaan. Oleskelutilan toisesta päädystä löytyy väljästi mitoitettu olohuone ja kulku terassille. Keittiö-ruokailutilaa on varusteltu keittiösaarekkeella. Tilaa avartaa korotettu sisäkatto, jossa on harja keskellä. Kodin neljäs makuuhuone on sijoitettu erilleen muista ja sen viimeistelee tyylikäs vaatehuone. Kompaktin kokoisesta kodinhoitotilasta löytyy oma uloskäynti sekä kulku saunaosastolle. Talon päätyyn on kytketty varasto ja autokatos. Kerrosalaa on 162 m² ja huoneistoalaa 129 m².

Samaan aikaan taloesittelyn kanssa järjestetään Designtalon Talomessut, jossa esittelyssä kolme erilaista Nordic-malliston muuttovalmista kotia. Tervetuloa Talomessuille tutustumaan valmistuneisiin kohteisiin ja keskustelemaan talon rakentamisesta alan asiantuntijoiden kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Arto Kuha

Arto Kuha

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 547 6091

arto.kuha@designtalo.fi

Joni Savela

Joni Savela

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 669 5553

joni.savela@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!