Ideal 111

Taloesittely Raisiossa

Ristijärvenkatu 10, Raisio

27.12.2022 16:00-18:00

Mallisto: Ideal


Opasteet Järviniityntieltä.

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen Ideal 121-talomallista toteutettuun kotiin. Vakiomallista poiketen tähän Ideal-taloon on vaihdettu harjakatto asiakastoiveena. Huoneistoalaa on 106 neliötä ja makuuhuoneita kolme. Päämakuuhuoneesta löytyy lisäksi oma vaatehuone. Vino sisäkatto avartaa olohuone-ruokailu-keittiö -kokonaisuutta, josta löytyy myös käytännöllinen keittiösaareke. Eteisestä löytyy kaappitilaa ja arkea helpottava arkieteinen. Julkisivua koristaa kaunis pergola-terassi -yhdistelmä, josta pääseekin kätevästi sisään kodinhoitohuoneeseen sekä saunaan ja pesutiloihin. Tule ja ihastu tähän viehättävään kotiin!

Huom! Tarkistathan esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää. Kadun toisella puolella samaan aikaan esittelyssä on myös toinen samanlainen Ideal-koti eri sisustyylillä toteutettuna, jossa kannattaa käydä tutustumassa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Tuomo Ruusunen

Tuomo Ruusunen

Varsinais-Suomi, Satakunta

050 505 1520

tuomo.ruusunen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Finnish Design Shop -lahjakortin kaikkien 31.12.2022 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!