Taloesittely Övermarkilla (Ylimarkussa)

Vasavägen 2109, Övermark

20.3.2023 16:00-18:00

Mallisto: Ideal

Seuraavaksi esittelyssä muuttovalmis Ideal 153 B -talomalli muutamilla asiakkaan toivomilla lisäyksillä. Kerrosalaa on vakiomallin mukaisesti 153 m², ja huoneistoalaa 136 m². Kodin sydämenä toimii yhtenäinen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama tilava kokonaisuus. Saarekkeellista keittiötä on laajennettu lisäämällä kiintokalusteita, joten säilytys- ja laskutilaa riittää. Takkatulen ääreen on ihana pysähtyä oleskelemaan kiireen keskellä.

Kodin kaikki neljä makuuhuonetta asettuvat talon pitkälle sivulle. Päämakuuhuoneen viimeistelee vaatehuone sekä oma sisäänkäynti pesutilaan ja saunaan. Kodinhoitohuoneessa arkea on huomioitu toisella sisäänkäynnillä, kurapisteellä sekä vaatehuoneella, jossa säilyttää mainiosta kodin tekstiilit. Ulkovaatteiden ripustus onnistuu vastaavasti arkieteisessä.

Tervetuloa ihastelemaan moniin tarpeisiin sopivaa kotia!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!