Nordic Classic Käpylä 174 Plus edestä

Taloesittely Oulussa

Sotamiehentie 4, Oulu

16.10.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Esittelyssä hurmaava muuttovalmis koti, joka on toteutettu perheen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Inspiraatiota pohjaratkaisun suunnitteluun on haettu Nordic Classic Käpylä 174 Plus -talomallista. Kodin kaikki toiminnalliset huoneet, kuten kodinhoitohuone, kaksi wc-tilaa ja saunaosasto, löytyvät kätevästi alakerrasta.

Yhtenäinen keittiö-ruokailutila-olohuone tarjoaa täydellisen ympäristön perheen ja ystävien kanssa seurusteluun. Lapsiperheissä suosittu arkieteinen löytyy myös sisäänkäynnin yhteydestä. Kaikki viisi makuuhuonetta ja kolmas vessa on sijoitettu kodin yläkertaan. Käytännöllistä säilytystilaa päämakuuhuoneeseen tuo vaatehuone. Yhteensä kerrosalaa kodissa on 162 m² ja huoneistoalaa 138 m².

Tervetuloa paikan päälle ihailemaan perhearkeen soveltuvaa kotia ja keskustelemaan kotiunelmista asiantuntevan talomyyjän kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Joni Savela

Joni Savela

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 669 5553

joni.savela@designtalo.fi

Arto Kuha

Arto Kuha

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 547 6091

arto.kuha@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!