Ideal 136 pääkuva

Taloesittely Nokialla

Kiertoradankatu 4, 37120 Nokia

7.12.2023 17:00-19:00

Mallisto: Ideal

Esittelyssä suositun Ideal-malliston muuttovalmis Ideal 136 -koti. Kaiken kaikkiaan talossa on kolme makuuhuonetta sekä erillinen työtila, jossa voi uppoutua rauhassa töiden ja opintojen pariin. Keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus toimii kodin yhteisenä ajanviettopaikkana. Liedellisen saarekkeen ääressä sujuu kokkailu ja seurustelu muiden tilassa olevien kanssa, sillä saareke on suunnattu kohti oleskelutilaa. Tilan tunnelman kruunaa takka, jonka ympärillä rentoutuu niin arkena, kuin viikonloppuisin. Arkieteiseen saa kätevästi ulkovaatteet piiloon, ja kodinhoitohuoneeseen käy kulku heti eteisestä. Olohuoneesta on käynti asiakastoteutuksena tulevalle avoterassille, jossa on mukava seurustella vieraiden kanssa. Talossa kerrosalaa on 136 m² ja huoneistoalaa 121 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan toimivilla tilaratkaisuilla toteutettuun kotiin sekä keskustelemaan lisää tarjoamistamme kotimahdollisuuksista!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva

Kodin esittelee

Juuso Sajakoski

Juuso Sajakoski

Pirkanmaa

040 834 5339

juuso.sajakoski@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!