Nordic Classic Käpylä 153 Plus edestä

Taloesittely Nokialla

Tähdenlennonkatu 1, 37140 Nokia

20.9.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Esittelyssä muuttovalmis talo Nokian upeissa maalaismaisemissa! Neljän makuuhuoneen koti on muunneltu Nordic Classic Käpylä 153 Plus -talomallista. Yhtenäisessä keittiö-ruokailu-oleskelutilassa tilaa avartaa vino sisäkatto ja isot ikkunat. Kodissa on tasokkaasti varusteltu keittiö, jossa arjen askareita helpottaa keittiösaareke. Olohuoneesta on käynti asiakastoteutuksena tulevalle katetulle terassille, missä on mukava seurustella vieraiden kanssa vuodenajasta riippumatta. Tämä koti on suunniteltu toimivaksi eri elämäntilanteissa, tarjoten mahdollisuuden käyttää makuuhuonetta myös kätevänä vieras- tai työhuoneena. Arjen pyykkihuoltoa helpottaa kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva vaatehuone ja vesipiste. Pihalta löytyy lisäksi suuri terassialue sekä erillinen autokatoksen ja varaston yhdistelmä. Kerrosalaa tässä kohteessa on 153 m² ja huoneistoalaa 137 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän trendikkääseen kotiin ja keskustelemaan kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juuso Sajakoski

Juuso Sajakoski

Pirkanmaa

040 834 5339

juuso.sajakoski@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!