Taloesittely Laukaassa

Kumpurinne 12, Leppävesi, Laukaa

19.11.2023 12:00-15:00

Mallisto: Ideal

Esittelyssä suuren suosion saavuttaneen Ideal-malliston muuttovalmis Ideal 107 A -koti. Ihastuttava talomalli pitää sisällään kolme makuuhuonetta, arkieteisen, kodinhoitohuoneen ja kaksi wc-tilaa. Valmiiksi suunniteltu talomalli on erinomainen valinta perheille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tilan tehokasta hyödyntämistä. Isoilla ikkunoilla varusteltu olohuone yhdistyy sulavasti keittiö-ruokailutilaan. Tässä viihtyisässä kokonaisuudessa riittääkin tilan tuntua ja tunnelmaa. Tätä kohdetta on myös täydennetty autokatoksella ja isolla lämpimällä varastolla. Jokainen neliö on tarkkaan hyödynnetty, joten hukkaneliöitä ei ole. Tämä koti tarjoaa 93 m² huoneistoalaa ja 115 m² kerrosalaa.

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan Ideal-malliston kotiin ja keskustelemaan lisää kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Tuomo Hassinen

Tuomo Hassinen

Jyväskylä-Mikkeli

050 409 4316

tuomo.hassinen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!